Profesional 458mm gergaji gulung kacepetan variabel kanthi desain angkat lengen sing unik

Katrangan singkat:

Model #: SSA18V

458mm variable speed scroll saw kanthi desain angkat lengen sing unik kanggo nglereni kayu utawa plastik.


Detail Produk

Tag produk

Video

Fitur

Elinga nalika sampeyan bisa nggawe potongan rumit lan artful?Ayo kaping apik gulung karo ALLWIN 458mm variabel kacepetan gulung weruh.

1.Desain lengen paralel digabungake karo getaran watesan konstruksi baja tugas abot lan nyuda gangguan.
2. Bevels Tabel baja wiyar 540 x 350mm nganti 45 derajat ing sisih kiwa lan 45 derajat ing sisih tengen.
3.Dual panel sisih loncat karo muter awak mbukak kanggo gampang-akses alat-free owah-owahan glathi.
4.Upper lengen kunci ing posisi wungu kanggo ngidini panggantos agul-agul cepet, ngethok interior gampang lan pangaturan Piece karya.
5. Fitur motor sikat DC 120W kacepetan variabel kanggo nglereni 20mm nganti 50mm kayu utawa plastik lan logam alus.
6. Equips karo loro 5-inch (15TPI + 18TPI) glathi pinless, nduwèni agul-agul pinless klebu.10TPI, 20TPI, 25TPI lan bilah spiral 43TPI & 47TPI uga kasedhiya.
7. Suplai port bledug 38mm
8. Bahan luwes terus-mudhun Clamp.
9.Supply 500 ~ 1500SPM kacepetan nglereni lan 20mm nglereni stroke.
10. Sertifikasi CE.

Rincian

1. Lengen sing bisa diatur 45 ° ngiwa lan nengen
Lengan bevels nganti 45 derajat ing sisih kiwa lan tengen kanggo nglereni sudhut.
2. Desain Variabel Speed
Kacepetan variabel bisa diatur saka 550 nganti 1500SPM kanthi ngowahi kenop, iki ngidini pemotongan rinci kanthi cepet lan alon.
3. Pisau gergaji opsional
Dilengkapi 133mm dawa pin lan blade saw polos @ 15TPI & 18TPI saben.Pisau gergaji opsional 10TPI, 20TPI, 25TPI & malah bilah spiral 43TPI & 47TPI kasedhiya.nduwèni agul-agul Pinless klebu.
4.Dust Blower
Blower bledug sing bisa diatur mbusak serbuk gergaji saka area kerja kanggo menehi garis sing jelas.
5. Blade Storage Box
Dirancang kothak panyimpenan agul-agul sisih.

Model SSA18BVF
Motor

S1 90W S2 120W 30 menit
Motor Brush DC Kab

Saw Blade 133mm @ 15TPI + 18TPI
Kacepetan nglereni 550 ~ 1500 SPM
Cutting Stroke 20 mm
Maks.Nglereni ambane 50mm @ 90 ° utawa 20mm @ 45 °
Ukuran Cutting Max 458 mm (18")
Ukuran Meja Baja 540 x 350 mm
Persetujuan Safety CE

 

 

Data Logistik

Bobot Net / Reged: 18,9 / 21 kg
Ukuran kemasan: 830 x 230 x 490 mm
20" Beban kontainer: 280 pcs
40” Beban kontainer: 568 pcs


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita