Warta Industri

  • CARA DRILL PRESS?

    CARA DRILL PRESS?

    Kabeh mesin pengeboran duwe bagean dhasar sing padha.Padha kalebu sirah lan motor sing dipasang ing kolom.Kolom kasebut nduweni tabel sing bisa diatur munggah lan mudhun.Akèh-akèhé bisa diiringake uga kanggo bolongan angled.Ing sirah, sampeyan bakal nemokake saklar on / off, arbor (spindle) karo chuck pengeboran....
    Waca liyane
  • Telung Beda Jinis Bor Pencet

    Telung Beda Jinis Bor Pencet

    Benchtop drill press Mesin bor teka ing sawetara faktor wangun sing beda.Sampeyan bisa njaluk pandhuan pengeboran sing ngidini sampeyan masang bor tangan kanggo nuntun rod.Sampeyan uga bisa njaluk ngadeg pengeboran penet tanpa motor utawa Chuck.Nanging, sampeyan clamp bor tangan dhewe menyang.Loro-lorone opsi iki murah ...
    Waca liyane
  • Sabuk Disc Sander Prosedur Operasi

    Sabuk Disc Sander Prosedur Operasi

    1. Nyetel meja disk kanggo entuk amba dikarepake ing saham kang sanded.Tabel bisa diatur nganti 45 derajat ing paling sanders.2. Gunakake gauge miter kanggo nahan lan mindhah saham nalika sudut sing tepat kudu disandhi ing materi.3. Gunakake tekanan sing kuat, nanging ora kakehan kanggo saham ...
    Waca liyane
  • Sander Sing Tepat Kanggo Sampeyan?

    Sander Sing Tepat Kanggo Sampeyan?

    Apa sampeyan makarya ing perdagangan, iku tukang kayu seneng banget utawa sok-sok do-it-yourself-er, sander minangka alat penting kanggo duwe ing pembuangan.Mesin sanding ing kabeh formulir bakal nindakake telung tugas sakabèhé;mbentuk, smoothing lan njabut woodwork.Nanging, kanthi macem-macem merek lan ...
    Waca liyane
  • Sabuk Sander Disc

    Sabuk Sander Disc

    Sander sabuk-disk kombinasi yaiku mesin 2in1.Sabuk ngijini sampeyan kanggo flatten pasuryan lan sudhut, wangun kontur lan Gamelan njero kurva.Cakram kasebut apik kanggo karya pinggir sing tepat, kayata pas sambungan miter lan ngecor kurva njaba.Dheweke cocog karo toko pro utawa omah cilik ing endi ...
    Waca liyane
  • Bagéyan saka Grinder Bangku

    Bagéyan saka Grinder Bangku

    A gilingan bench ora mung wheel mecah.Nerangake karo sawetara bagean tambahan.Yen sampeyan wis nindakake riset ing gilingan bangku sampeyan bisa ngerti manawa saben bagean kasebut duwe fungsi sing beda.Motor Motor minangka bagéan tengah saka gilingan bangku.Kacepetan motor nemtokake apa ...
    Waca liyane
  • Carane Ndandani Grinder Bangku: Masalah Motor

    Carane Ndandani Grinder Bangku: Masalah Motor

    Penggiling bangku cenderung rusak sapisan.Ing ngisor iki sawetara masalah sing luwih umum lan solusi.1. Ora nguripake Ana 4 panggonan ing gilingan bench sampeyan bisa nimbulaké masalah iki.Motor sampeyan bisa kobong, utawa saklar rusak lan ora bisa diuripake.Banjur th...
    Waca liyane
  • 5 TABLE penting SAW TIPS KESELAMATAN saka PROS

    5 TABLE penting SAW TIPS KESELAMATAN saka PROS

    Gergaji meja minangka salah sawijining alat sing paling umum lan mbiyantu ing bengkel Pros lan non-Pro, muga-muga 5 tips safety tabel weruh kaya ing ngisor iki bisa nylametake sampeyan saka cedera serius.1. GUNA PUSH STICK LAN PUSH BLOCKS Iku'...
    Waca liyane
  • Water Cooled Wet Sharpener System Low Speed ​​Knife Sharpener

    Water Cooled Wet Sharpener System Low Speed ​​Knife Sharpener

    Bladesmiths, utawa kniths smiths yen sampeyan seneng, nglampahi taun ngasah pakaryan.Sawetara produsen piso paling dhuwur ing donya duwe piso sing bisa didol nganti ewonan dolar.Dheweke kanthi ati-ati milih bahan lan nimbang desaine sadurunge nimbang ...
    Waca liyane
  • Apa prosedur operasi sing aman kanggo mesin planing?

    Apa prosedur operasi sing aman kanggo mesin planing?

    Aturan operasi safety kanggo penet planing lan mesin flat planing 1. Mesin kudu diselehake ing proses stabil.Sadurunge operasi, priksa manawa bagean mekanik lan piranti safety protèktif longgar utawa ora bisa digunakake.Priksa lan bener dhisik.Alat mesin...
    Waca liyane
  • Juara manufaktur mesin sanding listrik bench-top

    Juara manufaktur mesin sanding listrik bench-top

    Ing Desember 28, 2018, Departemen Industri lan Teknologi Informasi Provinsi Shandong ditanggepi kabar ing Publishing dhaftar kumpulan kapindho Manufaktur Enterprises juara produk siji ing Provinsi Shandong.Weihai Allwin Teknik Elektro & Mekanik.Co., Ltd. (mantan...
    Waca liyane
  • Carane nggunakake gilingan bench

    Carane nggunakake gilingan bench

    A gilingan bangku bisa digugat kanggo tlatah, Cut utawa wangun metal.Sampeyan bisa nggunakake mesin kanggo tlatah mudhun sudhut cetha utawa Gamelan burrs mati logam .Sampeyan uga bisa nggunakake bench gilingan kanggo ngasah bêsik logam–contone, lawnmower glathi.Cara 1 Nguripake Grinder ...
    Waca liyane