Tekan anyar CSA certified 22 inch variabel kacepetan gulung weruh karo 1.6A motor

Katrangan singkat:

Model #: SSA22V

Kedatangan anyar CSA certified 22 inch variable speed scroll saw karo 1.6A motor & 2 sisi bevel cutting kanggo bengkel nglereni gulung tepat.


Detail Produk

Tag produk

Elinga nalika sampeyan bisa nggawe potongan rumit lan artful?Ayo kaping apik gulung karo ALLWIN 22-inch variabel kacepetan gulung weruh.Amarga iku'sa produk ALLWIN, saw gulung Panjenengan teka digawe dening babar pisan siji-taun lan layanan on-line, kabeh kanggo mesthekake yen sampeyan ngelingi ALLWIN.

Fitur

1. Fitur kacepetan variabel 1.6A motor kanggo nglereni2"kayu tebal kab, plastik utawamalah logam non-ferrous.
2. Ndhuwur armbevels nganti30° ngiwa lan45° ing sisih tengen kanggo motong angleds.
3. Desain lengen paralel digabungake karo konstruksi baja tugas berat nyuda gangguan lan geter.n.
4. lengen ndhuwur kunci ing posisi wungu kanggo ngidini panggantos agul-agul cepetlanngethok interior gampang.
5. Pasokan 550 ~ 1600SPM kacepetan nglereni lan3/4"cutting stroke kab.
6. Clamp terus-mudhun materi luwes, sing uga bisa nglindhungi tangan saka lading.
7. CSAsertifikasi.

Rincian

1. Desain kacepetan variabel

Kacepetan variabel bisa diatur saka 550 nganti 1600SPM kanthi ngowahi kenop, iki ngidini nglereni kacepetan cepet lan alon kaya sing dibutuhake.

2. Saw blades opsional

Dilengkapi pisau gergaji tanpa pin 5 inci saben 1pc @ 15TPI & 18TPI.Blades opsional kaya 10TPI, 20TPI, 25TPI lan malah bilah spiral @ 43TPI & 47TPI kasedhiya yen dikarepake.

3. Dust blower & dust port

Blower bledug sing bisa diatur ditambah karo port bledug 1-1 / 2 inch ngresiki sawdust saka area kerja kanggo menehi tampilan sing jelas supaya sampeyan bisa fokus ing kekayon.

4. kothak panyimpenan Blade

Dirancang kothak panyimpenan agul-agul sisih.

详情页1
Model No. SSA22V
Motor 120V, 50/60Hz, 1.6A DCsikat
Dawane lading 5 inch
Nglengkapi agul-agul 2 pcs , Tanpa Pinn @ 15TPI & 18TPI
Kapasitas nglereni 2" @ 90° & 3/4" @ 45°
Lengan miring dipotong -30°~ 45°
Ukuran meja 28-2/5" x 14"
Bahan meja baja
Bahan dhasar Cast baja
SPeraturan afety CSA
详情页2
详情页3
详情页4
详情页5
详情页6
详情页7

DATA LOGISTIK

Net / Bobot reged: 47 / 53 lbs

Packing ukuran:995 * 435 * 485 mm

20" Beban kontainer:150pcs

40" Beban kontainer:320pcs


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita