Mesin scraper lantai listrik sing disertifikasi CSA 5A kanthi bilah 65Mn & gagang sing bisa dicopot

Katrangan singkat:

Model #: FS-A

Sertifikasi CSA mesin scraper lantai listrik kanthi motor 5A sing kuat lan 3 pc set (4"+6"+9") 65Mn blades


Detail Produk

Tag produk

Isih berjuang kanggo nyisihake kabeh jinis tutup lantai?Pengikis lantai ALLWIN minangka mesin sing cocog kanggo nyopot macem-macem tutup lantai sing alus, kanthi kekuwatan sing kuat, kinerja sing stabil, operasi sing gampang, agul-agul sing awet lan landhep.Iki digunakake khusus kanggo mbusak karpet, lem lawas.Scraper lantai ngidini sampeyan bisa kanthi cepet lan efisien ing lantai.Bisa gampang ditangani kanggo panggunaan omah utawa proyek bisnis cilik, nyuda wektu kerja.

Amarga iku produk ALLWIN, scraper lantai sampeyan dilengkapi garansi setaun lan layanan online 24 jam profesional.

Fitur

1.Motor 5A sing kuat nyedhiyakake daya sing cukup kanggo karya scraper lantai.

2. Aluminumpigura, bobot entheng lan construction kuwat.

3. Detachable nangani kanggo gampang transportasi & rinci project scraping.

4. Lading 65Mn tahan nyandhang lan awet.

5.Smoothly orbital nglereni.

6. CSA certified, CE ditundha.

Rincian

1. 3 Lading

2 pinggiran pinggiran 4inch, 6 inci lan 9 inch glathi cocok kanggo karya nglereni beda lan panggantos gampang kanggo karya tahan lama.

2. Gagang ekstensi sing bisa dicopot

Nangani bisa diatur miturut dhuwur saka buruh kanggo operasi gampang.

3. Scraper Lantai yaikupaling apikmesin kanggo njabut kabeh jinis panutup lantai alus kayata linoleum, karpet, lim lawas, malah VCT lan parquetry, irit wektu lan gaweyan, nambah efficiency construction.

详情页1
详情页2
详情页3
Model No. FS-A
Motor 110V, 60Hz, 5A, 5800RPM;
Ukuran Blades 140*101mm, 136*28.5mm, 226*28.5mm
Bahan Bagian Kerja 65Mn Blades
Fitur Pemotongan Orbital
Sertifikasi CSA

DATA LOGISTIK

Nt./G.Wt.(Alat): 12.1/13Kgs

Nt./G.Wt.(Ngalahake):2.6/3.1Kgs

Jumlah / 20'GP: 650 pcs

Jumlah / 40'GP: 1300 pcs

Jumlah / 40'HP: 1500 pcs


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    Kategori produk