CSA Certified 3 inch mini bench grinder buffer polisher karo poros fleksibel multifungsi

Katrangan singkat:

Model #: TDS-75BR

CSA Certified 3 inch kompak lan serbaguna mini bench grinder buffer polisher karo poros fleksibel multifunctional kanggo produsen model.


Detail Produk

Tag produk

Video

Fitur

Iki pancen alat multi-tujuan sing bisa nindakake operasi grinding, polishing & amplas ing komponen cilik.

Siji sisih dipasang watu nggiling werna abu-abu kanggo ngasah (pahat, mata bor lan alat), mbentuk maneh, deburring lsp...

Sisih liyane dilengkapi roda polishing alus, bisa nyemir lan ngalusake kabeh jinis bahan, kayata logam mulia, logam non-ferrous, stainless steel, kaca, porselen, kayu, karet lan plastik.

Kanggo nambah tingkat versatility liyane, kita uga kalebu daya njupuk mati pas karo poros rotary fleksibel.Poros rotary duwe 1/8 "chuck, lan kita kalebu kit aksesoris mbisakake macem-macem aplikasi, kayata engraving, ukiran, nuntun, nglereni, sanding & polishing.

Gilingan lenggah ing 4 kaki karet kanggo nyedhiyakake platform sing stabil.Bisa uga diamanake menyang bangku kerja kanthi nggunakake 4 titik sing dipasang.

1. 0.4A motor induksi kanggo kinerja dipercaya bisu
2. Kalebu roda grinding 3 "x 1/2" lan roda buffing wol 3" x 5/8"
3. 40 "Long x 1/8" Chuck Multifunctional fleksibel poros kasedhiya
4. Al.Motor Housing lan Base.
5. Kalebu 2pcs PC tameng mata & baja istirahat kerja.
6. Sertifikat CSA

Rincian

1. Kasepen lan free-maintenance motor induksi.
2. Grinding wheel & wool buffing.
3. Multi fungsi poros fleksibel kasedhiya.
4. PTO batang lan kits kothak kasedhiya.

cuk
Model TDS-75BR
Motor (induksi) 0.4A
Tegangan 110~120V, 60Hz
Ora Load Speed 3580rpm
Grinding Wheel 3" x 1/2" x 3/8"
Grinding Wheel Grit 80#
Roda Polishing 3" x 5/8" x 3/8"
Fleksibel Rotary Shaft Length 40”
Fleksibel Rotary Shaft Speed 3580rpm
Chuck poros putar fleksibel 1/8”
Persetujuan Safety CSA

Data Logistik

Net / Bobot reged: 2 / 2,2 kg
Ukuran kemasan: 290 x 200 x 185 mm
20” Beban wadhah: 2844 pcs
40” Beban kontainer: 5580 pcs
40" HQ Wadhah beban: 6664 pcs


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita