Kabar Perusahaan

  • Seneng sinau, seneng LEAN lan kerja sing efisien

    Seneng sinau, seneng LEAN lan kerja sing efisien

    Supaya bisa ningkataké kabèh Staff kanggo sinau, ngerti lan aplikasi ramping, nambah kapentingan learning lan semangat karyawan ing werna suket, ngiyataken efforts kepala departemen kanggo sinau lan pelatih anggota tim, lan nambah raos pakurmatan lan pasukan centripetal saka. kerja tim;The Lean O...
    Waca liyane
  • Kelas Kepemimpinan - rasa tujuan lan kohesi

    Kelas Kepemimpinan - rasa tujuan lan kohesi

    Pak Liu Baosheng, konsultan Lean Shanghai Huizhi, ngluncurake pelatihan telung dina kanggo para siswa kelas kepemimpinan.Titikan-titikan pelatihan kelas kepemimpinan: 1. Ancasipun ancas inggih menika titikan Miwiti saking raos tujuan, inggih menika “gadhah dhasar ing manah”...
    Waca liyane
  • Tokoh "Allwin" ing perang nglawan epidemi

    Tokoh "Allwin" ing perang nglawan epidemi

    Wabah kasebut ndadekake Weihai menet tombol ngaso.Wiwit tanggal 12 nganti 21 Maret, warga Wendeng uga mlebu kahanan kerja ing omah.Nanging ing periode khusus iki, tansah ana sawetara wong sing retrograde ing sudhut kutha minangka sukarelawan.Ana tokoh aktif ing volun ...
    Waca liyane
  • Rencana Pembangunan Masa Depan Allwin

    Rencana Pembangunan Masa Depan Allwin

    Babagan pangembangan industri piranti keras lan elektromekanik ing mangsa ngarep, laporan kerja pemerintah kabupaten wis ngetrapake syarat sing jelas.Fokus ing ngleksanakake semangat rapat iki, Weihai Allwin bakal ngupayakake supaya bisa nindakake kanthi apik ing aspek-aspek ing ngisor iki ing langkah sabanjure....
    Waca liyane
  • Siaran langsung Allwin ing Alibaba bakal diwiwiti tanggal 4 Maret 2022.

    Siaran langsung Allwin ing Alibaba bakal diwiwiti tanggal 4 Maret 2022.

    Aku seneng ngundang sampeyan melu siaran langsung Allwin! https://www.alibaba.com/live/wendeng-allwin-motors-manufacturing-co.%252C-ltd.--factory_4c47542b-c810-48fd-935c-8aea314e5bf6 .html?referrer=SellerCopy
    Waca liyane
  • Rapat Enggo bareng Masalah Kualitas Allwin

    Rapat Enggo bareng Masalah Kualitas Allwin

    Ing pungkasan "Allwin Quality Problem Sharing Meeting", 60 karyawan saka telung pabrik kita melu rapat, 8 karyawan nuduhake kasus perbaikan ing rapat kasebut.Saben sharer ngenalake solusi lan pengalaman kanggo ngrampungake masalah kualitas saka macem-macem ...
    Waca liyane
  • Proyek Konstruksi Workstation Unggulan Qilu Skilled Master 2021

    Proyek Konstruksi Workstation Unggulan Qilu Skilled Master 2021

    Bubar, Departemen Sumber Daya Manusia lan Keamanan Sosial Provinsi Shandong ngetokake "Pemberitahuan Pengumuman 2021 Qilu Skills Master Featured Workstation lan Daftar Unit Konstruksi Proyek Pangkalan Pelatihan Provinsi saka Kompetisi Ketrampilan Dunia kaping 46", ...
    Waca liyane