20 inch 12 kacepetan floor standing drill press karo lampu laser & lampu LED

Katrangan singkat:

Model #: DP51532F

20 inch 12 kacepetan lantai ngadeg bor penet karo lampu laser & lampu LED kanggo woodworking


Detail Produk

Tag produk

Video

Fitur

1. 1100W motor prabawa kuat cukup kanggo pengeboran liwat aplikasi beda.

2. High Quality Drive Pulley karo 12-Speed.

3. Kepala utama wesi, meja kerja roda tangan lan pangkalan.

4. Rak lan Pinion kanggo pangaturan dhuwur meja akurat.

5. Telu-ngandika feed nangani gampang kanggo nyetel.

6. Lampu LED lan Laser Inbuilt.

Rincian

1. Lampu Kerja LED
Lampu kerja LED sing dibangun madhangi ruang kerja, ningkatake pengeboran sing akurat.

2. Precision Laser
Lampu laser nemtokake titik sing tepat sing bakal dilewati bit kanggo presisi maksimal sajrone pengeboran.

3. Drilling Depth Adjustment System
Mandeg ambane sing bisa diatur kanggo pangukuran sing akurat lan pengeboran bola-bali.

4. Makaryakke ing 12 kacepetan beda
Ngganti kisaran kacepetan kanthi nyetel sabuk lan katrol.

xq01 (1)
xq01 (2)
V{XDLK$9[DVI7{1X)QNG[}G

Data Logistik

Net / Bobot reged: 75 / 79 kg
Ukuran kemasan: 1150 x 643 x 310 mm
20" Beban kontainer: 85 pcs
40" Beban kontainer: 170 pcs
40" HQ Wadah beban: 190 pcs


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita