CSA disetujoni 6 gilingan bench inch karo lampu LED, Pilihan WA grinding wheel utawa kawat sikat wheel

Katrangan singkat:

Model #: PBG-150L2

CSA disetujoni portabel 1/3hp 6 inch bench grinder karo lampu LED lan opsional WA grinding wheel utawa kawat sikat wheel, cocog kanggo macem-macem aplikasi workshop


Detail Produk

Tag produk

Elinga yen sampeyan ngentekake kabeh dhuwit kanggo ngganti alat sing karat?Saka deburring pinggiran ragged kanggo reresik obyek kanggo ngasah glathi, ALLWIN bench grinder mbantu resuscitate lading lawas, alat, lan bit, ngirit wektu lan dhuwit.Iku becik kanggo reviving alat lawas, piso, bit lan liyane.

Allwin bench grinder PBG-150L2 iki dikembangaké utamané kanggo turners kayu dening pas karo 40mm wheel mecah sudhut sing ngidini kabeh piranti ngowahi kanggo diasah.Lampu LED mesthekake yen area kerja tansah surem.Tameng mripat sing kalebu bisa diatur supaya ora ngganggu proyek sampeyan nalika karya sing bisa diatur kanggo ngidini aplikasi grinding angled.Elinga nalika lading sampeyan bisa ngethok barang?Inget ALLWIN.

Fitur

1. Tameng mripat nglindhungi saka rereged mabur tanpa ngalangi tampilan
2. Ngaso alat luwes ngluwihi gesang gembong mecah
3. Pilihan cutter agul-agul sharpening jig

Rincian

1. Sudut luwes LED cahya powered by 2pcs 3A Baterei
2. Roda nggiling WA opsional utawa roda sikat kawat kanggo macem-macem aplikasi bengkel
3. Pilihan cutter agul-agul sharpening jig
4. Portable nangani casted karo awak motor lan amba basa kanggo mesthekake kurang geter

PBG-150L2

Model

PBG-150L2

Motor

120V, 60Hz 1/3hp

Ukuran roda

6" * 1/2" * 1/2"

Griya roda

36#/60#

Persetujuan Safety

CSA

Data Logistik

Net / Bobot reged: 7,5 / 8,5 kg
Ukuran kemasan: 365 x 250 x 280 mm
20” Beban wadhah: 1192 pcs
40” Beban wadhah: 2304 pcs
40" HQ Wadhah beban: 2691pcs


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita