CSA certified variable speed 6″ disc & 1″x30″ belt sander

Katrangan singkat:

Model #: BD1600VS

Kacepetan variabel 6″ disc & 1″x30″ belt sander karo switch safety kanggo woodworking


Detail Produk

Tag produk

Video

Fitur

Mesin pengamplasan loro-ing-siji kalebu sabuk 1x30 inci lan disk 6 inci.

Basis wesi sing kuwat nyegah obah ing meja kerja lan goyang nalika operasi.

Nampilake rong port bledug sing kapisah @ 1-1 / 4 "ukuran ID kanggo efisiensi vakum maksimal.

Elinga yen sampeyan butuh sander sing serbaguna lan dipercaya?The ALLWIN 1x30 inch sander sander karo 6 inch sanding disc sand, smooths lan deburrs pinggiran jagged lan splinters ing kayu lan kayu.Desain sing kompak nggawe transportasi lan panyimpenan luwih gampang tinimbang sadurunge nalika basis tugas abot nyegah mlaku lan goyang sajrone operasi.Meja kerja beveling sing kokoh ngiringi disk lan sabuk kanggo nyedhiyakake sumber dhukungan sing dipercaya kanggo karya sampeyan.

Ampelas pojok sing paling kenceng lan bentuk sing paling aneh kanthi sander sabuk ALLWIN 1x30 inci kanthi cakram amplas 6 inci.Elinga nalika sampeyan bisa pasir meh kabeh?Inget ALLWIN.

1.Variabel kontrol kacepetan antarane 2000RPM ~ 3600RPM
2. Gampang ngunci meja kerja
3. Gampang nelusuri sabuk
4. Basis wesi

Rincian

1. Vertikal sanding sanding karo meja Aluminium luwes
2. Wedhi sing bener, pinggiran lurus, butir pungkasan lan permukaan sing rata
3. Disc sanding karo meja lan miter gauge
4. Sand ing sembarang amba karo miter gauge ing meja disk
5. Wedhi ing ends angled, sudhut utawa lumahing warata ing meja disk

1600
Model BD1600VS
Motor Daya 3/4 hp
Motor / Disc Sanding Speed 2000 ~ 3600 RPM
Ukuran kertas disk 6 inch
Ukuran sabuk 1x30 in
Kertas cakram lan sabuk kertas sabuk 80# & 100#
Port bledug 2 pcs
Tabel 2 pcs
Kisaran miringake meja 0-45°
Bahan Dasar wesi tuang
Sertifikat CSA
Garansi 1 taun

Data Logistik

Net / Bobot reged: 13,5 / 15 kg
Ukuran kemasan: 480 x 420 x 335 mm
20” Beban kontainer: 440 pcs
40” Beban kontainer: 900 pcs
40" HQ Wadah beban: 1000 pcs


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita