Tekan anyar 1/2 HP oscillating spindle sander karo sertifikasi CSA

Katrangan singkat:

Model #: OSM-1

Kedatangan anyar oscillating spindle sander karo sertifikasi CSA lan port bledug


Detail Produk

Tag produk

Elingi nalika sampeyan kudu mbaleni potongan kasebut kanthi tangan?Njupuk busur, kurva, kontur, pasuryan lan liyane karo ALLWIN Oscillating Spindle Sander.

Amarga produk ALLWIN, alat sampeyan didhukung garansi setaun lan layanan online sing ramah.Iku's wektu kanggo goyangake iku munggah karo ALLWIN Oscillating Spindle Sander.Elinga nalika sampeyan bisa kanthi gampang ngethok kurva utawa pinggir sing dikarepake?Inget ALLWIN.

Fitur

1. 1/2 HP motor oscillates spindle 58 kaping saben menit karo stroke 5/8-inch.

2. Kalebu enem 80-grit sanding kertas, limang karet sanding drum kanggo ngidini kanggo sawetara lengkap kurva lan diameteripun.

3. Fitur panyimpenan onboard kanggo kabeh sandpapers lan drum amplas.

4. Pasang kolektor bledug menyang port bledug onboard kanggo nyilikake reresik.

Rincian

1. The ALLWIN oscillating spindle sander fitur kuat 1/2 HP 4.3-amp motor sing nggawe nganti2000 RPM kacepetan spindlelan 58 osilasi saben menit karo stroke 5/8-inch.

2. Njupuk busur, kurva, kontur, pasuryan lan liya-liyane kanthi 6 ukuran kumparan pengamplasan sing beda: 1/2-inch, 3/4-inch, 1-inch, 1-1/2-inch, 2-inch lan diameter 3-inch spindles.

3. panyimpenan Onboard tansah kabeh drum sanding karet lan sisipan Tabel nalika 1-1 / 2 port bledug inch ngidini tukang kayu nyambungake sistem koleksi bledug kanggo minimalake ngresiki munggah lan produktivitas maksimal.

4. The ALLWIN oscillating spindle sander minangka alat sanding sing paling apik kanggo kanthi cepet lan gampang ngalusake busur, kurva, kontur lan wangun aneh.Sampeyan bisa gampang wedhi kurva utawa pinggiran atimu sing dikarepake supaya tugas-tugas pengamplasan sing angel dadi gampang.

详情页1
warna Bisa disesuaikan
Sanding drum ukuran 1/2 inci, 3/4 inci, 1 inci, 1-1/2 inci,2 inchi,3 inchi
Sandpaper grit 80 gih
Kacepetan osilasi 58 rpm
Stroke osilasi 5/8 inchi
Maks.ambane sanding 90 mm
Spindle diameter 1/2 inc
dhuwur Spindle 112,5 mm
Bahan meja alumunium
Ukuran meja 300 * 320 mm
Bahan Dasar Plastik
Konektor suction diameter 35mm njero / 38mm njaba
Garansi 1 taun
Sertifikasi CSA
详情页2
详情页3
详情页4
详情页5

DATA LOGISTIK

Bobot Net / Bruto:9.5/11kg

Packing ukuran: 475*405*510mm

20" Beban kontainer:280pcs

40" Beban kontainer:560pcs


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita