CSA certified 12″ disc sander karo disc brake sistem

Katrangan singkat:

Model #: DS-12F

CSA certified 8A motor induksi langsung drive 12″ disc sander karo disc brake sistem kanggo woodworking.


Detail Produk

Tag produk

Video

Fitur

Elinga nalika sampeyan bisa ngolah potongan-potongan karya raksasa?Njupuk ing paling gedhe lan baddest karo ALLWIN 12-inch benchtop disc sander.Amarga iki minangka produk ALLWIN, tuku sampeyan didhukung garansi setaun lan garis layanan pelanggan sing migunani kanggo mesthekake yen sampeyan ngelingi merek ALLWIN.

1. Motor drive langsung 8-amp sing kuat nggawe nganti 1725 rotasi disk saben menit
2. Onboard 2-inch port bledug ngidini kanggo lampiran kanggo klebu 2.5-inch bledug selang
3. Nampilake meja kerja 15.5-by-5-inch beveling lan ukuran miter geser kanggo fleksibilitas maksimum
4.Spacious 12-inch 60-grit adhesive-digawe sanding disc sampurna kanggo heavy tugas aman materi
5. Sistem rem manual disk opsional ningkatake keamanan panggunaan.
6. Sertifikasi CSA.

Rincian

1. Miter gauge
Pengukur miter nambah presisi sanding lan desain sing disederhanakake gampang diatur.
2. Base wesi tuang abot
Basis wesi tuang sing kuwat nyegah pamindahan lan goyang nalika operasi.
3. TEFC motor
Desain TEFC migunani kanggo nyuda suhu permukaan motor lan ngluwihi wektu kerja.

sander
pelanggan
nggawe
Model DS-12F
Motor 8A, 1750RPM
Ukuran kertas disk 12 inchi
Sabuk kertas disk 80#
Kisaran miringake meja 0-45°
Bahan dhasar wesi tuang
Persetujuan Safety CSA

Data Logistik

Net / Bobot reged: 28 / 30 kg
Ukuran kemasan: 480 x 455 x 425 mm
20" Beban kontainer: 300 pcs
40” Beban kontainer: 600 pcs
40" HQ Wadhah beban: 730 pcs


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita