Kedatangan anyar CE certified 2.8KW 260mm 2in1 planer thicknesser kanggo workshop

Katrangan singkat:

Model #: PT260B

Kedatangan baru CE bersertifikat 2.8KW 260mm 2in1 planer thicknesser dengan pegangan & kastor, mudah untuk aplikasi perencanaan bengkel


Detail Produk

Tag produk

Fitur

1. 65Kacepetan 00 RPM ngidini pangguna milih kacepetan sing cocog kanggo ukuran lan kekerasan materi sing dipotong

2. 1040x260mm extra gedhecastaluminumsTabel urfacing menehi support karya akeh lansurfacing saham munggah

3. Kompak kanthi bobot sing luwih murah supaya gampang diangkut menyang papan kerja

4. Kurang gangguan kanggo kenyamanan operator

5. Mesin sing apiksturdyaluminum sidewkabeh kanggo pracise planning kinerja

6. nangani movable lan casters

7. Sertifikasi CE

Rincian

1.Gabungan ndhuwur bangku gabungan lan planer nyedhiyakake mesin 2in1 kanggo nggedhekake ruang kerja

2. Kuat2800Pemotong nyopir motor W kanthi 6500RPM nangani karya kayu sing paling angel.

3.Piso HSS loromlaku@ 6500RPM kanggo tepatlanngethok Gamelan.

4. Tombol pangaturan presisi kanggo ngrancang ing dhuwur sing beda.

5. Angle luwes pager (0-45°)

6. Nyengsemaken bidang jembaré max.260 mm

详情页1
Model No. PT260B
Motor 380v, 50Hz, 2.8kw, 2850RPM
kacepetan pamblokiran Cutter 6500RPM
Kacepetan panganan: 5m/min
NO. saka Blades 2 pcs
Ukuran meja lumahing 1040 * 260 mm
Bahan meja lumahing Cast Aluminium
ambane bidang maks 260 mm
Simpenan mbusak maks 3 mm
Ukuran meja ketebalan 400 * 260 mm
Bahan meja ketebalan Cast Iron
dhuwur reresik 5-160 mm
jembaré reresik 260 mm
详情页2
详情页3
详情页4
详情页5
详情页6

DATA LOGISTIK

Bobot Net / Bruto:71.3/76.3kg

Packing ukuran:710 * 565 * 570 mm

20" Beban kontainer:120pcs

40" Beban kontainer:248pcs


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita