Kenapa Pilih Allwin?

Weihai Allwin Teknik Elektro & Mekanik.Co., Ltd. (Mantan Pabrik Mesin Listrik Wendeng) didegaké ing taun 1955. Wiwit taun 1978, kita wis fokus ing inovasi lan produksi motor listrik lan alat listrik benchtop.Kita duwe 4 Platform R&D provinsi kalebu Shandong IE4 Superior Efficiency Motor Engineering Lab, Pusat Teknis Perusahaan Shandong…

  • 233

produk unggulan

Produsen Utama Alat Listrik Motor lan Bangku Ing China.

Kaluwihan Kita

  • Kita ngekspor produk kualitas apik ing saindenging jagad.

    Produk High Quality

    Kita ngekspor produk kualitas apik ing saindenging jagad.

  • Kita duwe tim R&D profesional kanthi pengalaman teknis luwih saka 30 taun.

    Tim Riset lan Pengembangan Profesional

    Kita duwe tim R&D profesional kanthi pengalaman teknis luwih saka 30 taun.

  • Kita bisa ngirim produk standar sajrone 30 dina.

    Pangiriman Cepet

    Kita bisa ngirim produk standar sajrone 30 dina.