Kedatangan baru CE bersertifikat 550W motor penggerak langsung 25*1066mm sabuk dan 200mm disc sander

Katrangan singkat:

Model #: BD1801

Tekan anyarCE certified 550W motor induksi drive langsung 25*1067mmsabuklan200 mm disc sander bisa ngawula liyane karya sandings.Base wesi Cast lan pigura sabuk njamin geter kurang sakpolesaning.


Detail Produk

Tag produk

Elinga yen sampeyan butuh sander sing serbaguna lan dipercaya?The ALLWIN25*1066mm Sabuklan disk 200mmSanderpasokansmooths lan deburrs pinggiran jagged lan splinters ing Panjenenganlogam,kayu lan kayu.

Amarga iki minangka produk ALLWIN, tuku sampeyan didhukung garansi setaun lan layanan online sing migunani.Pasir pojok sing paling kenceng lan bentuk sing paling aneh karo ALLWIN25,4 * 1067 mm sander sander karo200 mm sanding disk.Elinga nalika sampeyan bisa pasir meh kabeh?Inget ALLWIN.

Fitur

1. Motor 550W sing kuat nyedhiyakake daya kanggo karya sanding saka macem-macem bahan.

2. Sabuk lan disc sander iki nduweni a25*1067 mmsabuk laniki 200 mmdisk kanggo deburring, beveling lan sanding kayu, plastik lan logam.

3. Cast basa wesi, pigura sabuk aluminium lan3 mesin alusaluminumkatrol sabuknjaminawet pisan,getaran kurang lan kerja stabilsupaya pangguna bakal duwe pengalaman panganggo sing sampurna.

4. Meja sabuk miring 0-45 derajat lan meja disk miring 0 nganti 45 derajatkanggo nyukupi kabutuhan sudut sing beda.

5. Tegangan release cepet lan mekanisme nelusuri ndadekake owah-owahan sabukcepetly lan gampang.

6. Meja kerja sabuk bisa dicopot kanggo pengamplasan kontur.

7. Kalih51 mmport bledugsluwih gampang kanggo sambungan menyang vakum toko utawa kolektor bledug.Port bledug aluminium bisa nyegah leleh nalikalogamsanding.

8. NVR Magnetik Safety Ngalih.

Rincian

1. Tabel kerja wesi saka sabuk lan meja kerja aluminium saka cakram bisa digunakake kanthi ukuran miter kanggo sanding ing sembarang sudut.
2. Thisbench sander digabungake karo sabuk lan disk, nggawe karya gampang kanggo entuk Rampung nggoleki lan Gamelan.
3. Sabuk lan disc sander iki bisa gawe marem sampeyan lan bisa digunakake ing mecah logam, kayu lan bahan liyane.Iki digunakake kanthi wiyar ing pabrik bagean, pabrik bahan bangunan, lsplan punikasampurna kanggo alat polishing.

详情页1
Model No. BD1801 Motor 220-240 V,50Hz550W, 2850RPM.
Ukuran kertas disk 200 mm Ukuran kertas sabuk 25 * 1067 mm
Sabuk kertas disk 80# Sabuk kertas sabuk 80#
Ukuran meja disk 190 * 270 mm Ukuran meja sabuk 150 * 200 mm
Kisaran miring meja disk 0-45° Range miring meja sabuk 0-45°
Bahan meja cakram alumunium Bahan meja sabuk wesi tuang
Port bledug 2 pcs Tabel 2 pcs
warna Bisa disesuaikan Bahan dhasar wesi tuang
Garansi 1 Taun Sertifikasi CE
详情页2
详情页3
详情页4
详情页5

DATA LOGISTIK

Bobot Net / Bruto:24.5/26kg

Packing ukuran:380 * 455 * 575 mm

20" Beban kontainer:288pcs

40" Beban kontainer:600pcs


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita