Kedatangan anyar 450W oscillating belt lan spindle sander kanthi sertifikasi CE

Katrangan singkat:

Model #: OSM-2

Kedatangan anyar CE Certified 450w oscillating belt lan spindle sander karo port koleksi bledug


Detail Produk

Tag produk

Saiki sampeyan bisa nggawe sabuk oscillate karo ALLWIN Oscillating Sabuk lan Spindle Sander kanggo sand busur, kurva, kontur, pasuryan lan liyane malah workpieces paling aneh shaped.

Amarga produk ALLWIN, alat sampeyan didhukung garansi setaun lan layanan online sing ramah.Iku's wektu kanggo goyangake iku munggah karo ALLWIN Oscillating Spindle Sander.Elinga nalika sampeyan bisa kanthi gampang ngethok kurva utawa pinggir sing dikarepake?Inget ALLWIN.

Fitur

1. Makarya kanthi kacepetan sabuk nganti 1575 FPM lan kacepetan spindle nganti 2000 RPM. Ing450Wmotor oscillates sabuk lan kumparan 58 kaping saben menit karo a16 mmstroke.

2. Fitur limang ukuran sanding spindle sing beda (13mm, 19mm, 26mm, 38mm,51mm) lan siji sabuk 100 * 610mm

3. YSampeyan bisa nggawe sabuk oscillate karooscillatingbelt lanspindlesander kanggo busur wedhi, kurva, bleger, pasuryan lan liyane malah bêsik karya shaped paling strangely.

4. Ingalumuniummejakaro miter gauge bisa anyeteledngendi wae saka 0 kanggo 45 derajat kanggo bantuan njupuk ing sudhut sudhut lan lumahing.

5. Panyimpenan onboard mbantu ngatur kabeh piring tenggorokan, drum pengamplasan karet lan sisipan meja sing kalebu sander iki.

6. Tdheweke38 mmport bledug ngidini tukang kayu kanggo nyambungake sistem koleksi bledug kanggo minimalake ngresiki.

Rincian

1. Mesin serbaguna iki tumindak minangka sander spindle lan sander sabuk, oscillating nganti 58 kaping saben menit kanthi a16 mmstroke.Sing kuat450Wmotor muter spindles nganti 2000 kaping saben menit lan sabuk nganti 1575 kaki saben menit.

2. Panyimpenan onboard njaga organisasi kabeh aksesoris lan sandpapers. Kalebu meja kerja beveling, limang piring tenggorokan, papat drum amplas karet, siji lampiran amplas sabuk lan enem lembar amplas 80-grit (siji kanggo saben ukuran spindle/sabuk., siji kanggo sabuk lan lima kanggo saben diameteripun spindle ukuran).

3. Sander spindle oscillating anyar nduweni meja aluminium ndhuwur lan panyimpenan trep kabeh aksesoris ing basa, iki minangka tambahan sing apik kanggo sapa wae.'s koleksi bench ndhuwur piranti daya.

详情页1
warna Bisa disesuaikan
Kacepetan sabuk 1575 FPM
kacepetan Spindle 2000 RPM
Ukuran sabuk 100 * 610 mm
Sanding drum ukuran 13mm, 19mm, 26mm, 38mm, 51mm
Sandpaper grit 80 gih
Kacepetan osilasi 58 pwt
Stroke osilasi 16 mm
diameteripun spindle 12,7 mm
dhuwur spindle 115 mm
Bahan meja alumunium
Ukuran meja 410 * 425 mm
Kisaran miringake meja 0-45°
Bahan Dasar Plastik
Miter Gauge Klebu
Diameter konektor suction 35.5mm njero, 39mm njaba
Garansi 1 taun
Sertifikasi CE
详情页2
详情页3
详情页4
详情页5

DATA LOGISTIK

Bobot Net / Bruto:14/15kg

Packing ukuran:525 * 460 * 495 mm

20" Beban kontainer:260pcs

40" Beban kontainer:540pcs


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita