FAQ

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Apa sampeyan pabrik?Lan ing ngendi pabrik sampeyan?

Ya, kita pabrik kang dumunung ing Weihai provinsi Shandong.

Apa sampeyan bisa nampa pesenan sing luwih cilik?

Ya, MOQ kita 100pcs tanpa warna lan paket sing disesuaikan.

Apa sampeyan bisa nampa pesenan OEM?

Ya, kita wis ngasilake pesenan OEM kanggo akeh merek terkenal luwih saka 20 taun.

Apa istilah rega?

Biasane, rega kita FOB Qingdao, nanging istilah liyane opsional yen sampeyan butuh.

Apa istilah pembayaran?

Istilah pembayaran yaiku pembayaran mudhun 70% lan keseimbangan 30% sadurunge dikirim.

Kepiye babagan jaminan?

Kita ngasuransiake tanggung jawab produk $2 yuta saben taun kanggo nyedhiyakake jaminan resiko. Lan Produk saka pabrik kanggo menehi garansi sawise adol setaun.