Babagan awake dhewe

Sapa Kita?

Weihai Allwin Teknik Elektro & Mekanik.Co., Ltd. (Mantan Pabrik Mesin Listrik Wendeng) didegaké ing taun 1955. Wiwit taun 1978, kita wis fokus ing inovasi lan produksi motor listrik lan alat listrik benchtop.

Didegaké ing --- 1955 >>>

09d9d70

Pemasaran

Nglayani luwih saka 70 merek motor lan alat listrik sing misuwur ing dunya & rantai toko hardware/pusat omah.

Pangembangan

Kita perusahaan teknologi tinggi nasional.Saiki kita duwe luwih saka 100 paten sing ditindakake.

Karep

Tansah nggawe nilai kanggo para pelanggan, nyedhiyakake rasa seneng kanggo staf

Babagan Pabrik

Kita duwe 4 Platform R & D provinsi kalebu Shandong IE4 Superior Efficiency Motor Engineering Lab, Shandong Enterprise Technical Center, Shandong Benchtop Power Tools Engineering Technical Research Center, Shandong Engineering Design Center.Kita perusahaan teknologi tinggi nasional.Saiki kita duwe luwih saka 100 paten sing ditindakake.

45 garis manufaktur LEAN efisiensi dhuwur dumunung ing 3 pabrik, bisa ngasilake 4 kategori & 500+ produk kanthi owah-owahan garis kanthi cepet ing wektu sing cendhak.Kita ngirim luwih saka 2100 wadhah produk berkualitas tinggi menyang pasar China & Int'l sing nglayani luwih saka 70 merek motor lan alat listrik sing misuwur ing dunya & rantai toko hardware/pusat omah.

Misi Kita

Allwin Motor fokus ing inovasi & marketing teknologi hemat energi motor, nglayani negara kita kanggo mbangun masyarakat hemat energi & ramah lingkungan, terus nggawe nilai kanggo para pelanggan, nyediakake urip seneng kanggo staf, supaya saben pihak sukses minangka misi gedhe.
Saka AS nganti Asia lan Eropa, para pelanggan alat listrik sing misuwur ing saindenging jagad entuk produk saka kita, amarga kita bisa menehi kualitas sing paling dipercaya lan layanan sawise dodolan sing paling apik.Umume produk anyar kita dipatenake ing China lan ditandhani karo persetujuan safety internasional.Desain anyar terus diprodhuksi dening tim R&D kita.Hubungi kita lan temokake kenapa merek terkenal dipercaya.