Kedatangan baru CE bersertifikat 120W variabel kecepatan scroll saw dengan ukuran pemotongan 533 x 50mm

Katrangan singkat:

Model #: SSA21V

Kedatangan anyar CE certified 120W variabel kacepetan gulung saw karo 533 x 50mm ukuran nglereni lan 2 sisih lengen bevel nglereni angled presisi kanggo kayu lan plastik.


Detail Produk

Tag produk

Elinga nalika sampeyan bisa nggawe potongan rumit lan artful?Ayo kaping apik gulung karo ALLWIN533 mm vbisaspipisparallel-arm skrucilsaw.Desain lengen paralel digabungake karo getaran watesan konstruksi baja tugas abot lan nyuda gangguan.lengen ndhuwur kunci ing posisi wungu kanggo ngidini ngethok interior gampang lanpanggantos agul-agul.Panel sisih dobel mbukak kanggo owah-owahan blade tanpa alat sing gampang diakses.

Fitur

1. Cocok motor 120W sing kuat kanggo ngethok maksimal.50mm kayu nglukis, plastik utawa malahlogam non-ferrous.
2. Gedhe649 x 402 mmdual-bevelmeja baja bevels nganti30° ngiwa lan45° ing sisih tengen kanggo motong angleds.
3. Desain lengen paralel digabungake karo konstruksi baja tugas abot nyuda gangguan lan geter.

4.Kunci lengen ndhuwur ing posisi wungu kanggo ngidini panggantos agul-agul kanthi cepet, potongan interior sing gampang lan pangaturan potongan kerja.

5.Nyetel kacepetan ing ngendi wae saka 550 nganti 1600 stroke saben menit kanthi muter tombol sing gampang.

6.Dilengkapi pisau gergaji tanpa pin 133mm @ 1pc 15TPI & 18TPI.

7.Sertifikasi CE.

Rincian

1. Desain kacepetan nglereni variabel

Kacepetan nglereni variabel bisa diatur saka 550 nganti 1600SPM kanthi ngowahi kenop, iki ngidini nglereni kacepetan cepet lan alon kaya sing dibutuhake.

2. Saw blades opsional

Dilengkapi 133mm dawa pinless saw agul-agul 1pc saben @ 15TPI & 18TPI, agul-agul opsional kaya 10TPI, 20TPI, 25TPI lan malah spiral glathi @ 43TPI & 47TPI kasedhiya ing request.

3. Dust blower & dust port

Blower bledug sing bisa diatur ditambah karo port bledug 35mm mbusak serbuk gergaji saka area kerja kanggo menehi tampilan sing jelas supaya sampeyan bisa fokus ing pagawean kayu.

4. Blade gampang diganti

Panel sisih dual mbukak mbukak kanggo akses gampang menyang wadhah agul-agul, dadi luwih cepet kanggo ngganti bilah tanpa pin utawa spiral.

详情页1
Model No. SSA21V
Motor 220-240V, 50Hz, 120W Sikat DC
Dawane lading 133 mm
Nglengkapi agul-agul 2 pcs, Tanpa Pin @ 15TPI & 18TPI
Kapasitas nglereni 50mm @ 90° & 20mm @ 45°
Lengan miring -30°~ 45°
Ukuran meja 649mm x 402mm
Bahan meja baja
Bahan dhasar Cast aluminium
Peraturan safety CE
详情页2
详情页3
详情页4
详情页5
详情页6
详情页7

DATA LOGISTIK

Bobot Net / Bruto:23/28kg

Ukuran kemasan: 1000 x390 x500 mm

20" Beban kontainer: 132 pcs

40” Beban kontainer: 256 pcs

40" HQWadhahMuatan: 284 pcs


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita