Cakram Heavy Duty 8″ lan sander sabuk 1″×42″

Katrangan singkat:

Model #: BD1801
Sander gabungan iki saka cakram 8″ lan sabuk 1″×42″ bisa digunakake kanggo proyek ngasah / polishing sing luwih lengkap.Basis wesi tuang lan pigura sabuk njamin tahan suwe, getaran sing sithik lan kerja sing stabil.


Detail Produk

Tag produk

Video

Fitur

1. Iki sabuk lan disc sander wis 1 "× 42" sabuk lan 8 "disc kanggo deburring, beveling lan sanding kayu, plastik lan logam.

2. Tabel sabuk miring 0-60⁰ derajat lan meja cakram miring 0 nganti 45 derajat kanggo sanding sudut.

3. Tegangan release cepet lan mekanisme nelusuri cepet nggawe sabuk ngganti cepet lan gampang.

4. Piring sabuk bisa dicopot kanggo sanding kontur.

5. Gagang sing dirancang khusus bisa mbantu kita nglacak lan nyetel sabuk, sing mbantu pangguna ngoperasikake mesin sanding iki kanthi gampang.

6. Loro 2 "port bledug luwih gampang kanggo sambungan menyang vakum toko utawa kolektor bledug.

7. 3 nggoleki machined Al.katrol sabuk mesthekake long lasting lan kurang getaran sanding.

Rincian

1. Cast wesi work rest bisa digunakake karo miter gauge.

2. Sander bangku digabungake karo sander sabuk lan sander cakram, nggawe karya sing gampang kanggo entuk finish sing apik lan lancar.Tabel sanding disk bisa miringake 45 derajat.

3. Gampang lan cepet kanggo sampeyan nyetel lan ngganti sabuk.Pengukur miter nggawe karya sampeyan luwih akurat.

4. Sabuk lan disc sander iki bisa gawe marem sampeyan lan bisa digunakake ing mecah logam, kayu lan bahan liyane.Iki digunakake kanthi akeh ing pabrik bagean, pabrik bahan bangunan, lan liya-liyane lan cocog kanggo polishing alat.

5. Pigura sabuk wesi abot lan basa tetep stabil lan getaran kurang nalika digunakake, supaya sampeyan bakal duwe pengalaman panganggo sampurna.

Data Logistik

Net / Bobot reged: 25,5 / 27 kg
Ukuran kemasan: 513 x 455 x 590 mm
20" Beban kontainer: 156 pcs
40" Beban kontainer: 320 pcs
40" HQ Wadah beban: 480 pcs


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita