CSA certified 12 inch disc sander karo meter gauge

Katrangan singkat:

Model #: DS-12D

CSA certified12″disc sander karosistem rem cakramkanggoworkshop.


Detail Produk

Tag produk

Elinga nalika sampeyan bisa ngolah potongan-potongan karya raksasa?Njupuk ing paling gedhe lan baddest karo ALLWIN 12-inchbenchtopsander disk.Amarga iki minangka produk ALLWIN, tuku sampeyan didhukung garansi setaun lan garis layanan pelanggan sing migunani kanggo mesthekake yen sampeyan ngelingi merek ALLWIN.

Fitur

1. Mesin iki kalebu cakram 305 mm, motor TEFC wesi 800watts sing kuat lan dipercaya.
2.Meja kerja aluminium Cast karo miter gauge, bisa nyetel saka 0-45 ° derajat lan ketemu syarat sanding saka sudhut sing beda.
3.Basis wesi cast tugas abot sing kuat njamin stabilitas mesin sajrone operasi.
4.Sistem rem cakram opsional ningkatake keamanan panggunaan.
5. Sertifikasi CSA

Rincian

1. Miter Gauge
Pengukur miter nambah presisi sanding lan desain sing disederhanakake gampang diatur.
2. Heavy-tugas Cast wesi Base
Dasar wesi tuang sing kuat lan kuat nyegah pamindahan lan goyang sajrone operasi.
3. Cast wesi TEFC motor
Desain TEFC migunani kanggo nyuda suhu permukaan motor lan ngluwihi wektu kerja.

xiangqing (1)
xiangqing (2)

Data Logistik

Net / Bobot reged: 30 / 32 kg
Ukuran kemasan: 480 x 455 x 425 mm
20" Beban kontainer: 300 pcs
40” Beban kontainer: 600 pcs
40" HQ Wadhah beban: 730 pcs


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita