CE Disetujui cakram 150mm lan sander sabuk 100 × 914mm

Katrangan singkat:

Model #: BD4602
Kombinasi cakram 150mm lan sabuk 100 × 914mm nyedhiyakake kekayon sing luwih lengkap lan trep kanggo bengkel utawa panggunaan pribadi.


Detail Produk

Tag produk

Video

Fitur

1. Motor induksi 370W sing kuat.

2. Sertifikasi CE.

3. Transparan sabuk mriksa jendhela / njaga tutup.

4. Koleksi bledug efisiensi dhuwur

Rincian

1. Posisi sanding sanding luwes saka 0-90 derajat.

2. Meja kerja sing bisa diatur 0-45 derajat kanthi ukuran miter.

3. Long urip multi wedge mekanisme sabuk drive.

4. Port bledug kapisah kanggo disk lan sabuk.

5. Rilis sabuk cepet lan gampang nelusuri.

xq11
xq22
xq33
warna Customized
Ukuran kertas disk 150 mm
Kertas cakram lan sabuk kertas sabuk 80# & 80#
Port bledug 2 pcs
Tabel 1 pc
Kisaran miringake meja 0-45°
Bahan dhasar Steel
Garansi 1 Taun
Sertifikasi CE
Ukuran packing 515 * 320 * 330 mm

Data Logistik

Net / Bobot reged: 25,5 / 27 kg
Ukuran kemasan: 513 x 455 x 590 mm
20" Beban kontainer: 156 pcs
40" Beban kontainer: 320 pcs
40" HQ Wadah beban: 480 pcs


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita