Kedatangan anyar 450W oscillating spindle sander kanthi sertifikasi CE

Katrangan singkat:

Model #: OSM-1

Kedatangan anyar CE certified 450w oscillating spindle sander karo port koleksi bledug


Detail Produk

Tag produk

Elingi nalika sampeyan kudu mbaleni potongan kasebut kanthi tangan?Njupuk busur, kurva, kontur, pasuryan lan liyane karo ALLWIN Oscillating Spindle Sander.

Amarga iku ALLWINproduct, alat teka digawe dening babar pisan siji taun lan layanan online loropaken.Iku's wektu kanggo goyangake iku munggah karo ALLWIN Oscillating Spindle Sander.Elinga nalika sampeyan bisa kanthi gampang ngethok kurva utawa pinggir sing dikarepake?Inget ALLWIN.

Fitur

1. 450W motor oscillates spindle 58 kaping saben menit karo stroke 16mm.

2. Kalebu enem 80-grit sanding kertas, limang karet sanding drum kanggo ngidini kanggo sawetara lengkap kurva lan diameteripun.

3. Fitur panyimpenan onboard kanggo kabeh sandpapers lan drum amplas.

4. Pasang kolektor bledug menyang port bledug onboard kanggo nyilikake reresik.

Rincian

1. The ALLWINoscillatingspindlesander fitur motor 450W kuat sing nggawe nganti2000 RPM kacepetan spindlelan 58 osilasi saben menit kanthi stroke 16mm.

2. Njupuk busur, kurva, kontur, pasuryan lan liyane kanthi 6 ukuran kumparan pengamplasan sing beda: 13mm, 19mm, 26mm, 38mm,51 mm lan76mm diameteripun kumparan.

3. Panyimpenan Onboard nyimpen kabeh drum sanding karet lan sisipan meja nalika port bledug 38mm ngidini tukang kayu nyambungake sistem koleksi bledug kanggo nyuda resik lan produktivitas maksimal.

4. The ALLWINoscillatingspindlesander minangka alat sanding sing paling apik kanggo nggawe busur, kurva, kontur lan bentuk aneh kanthi cepet lan gampang.Sampeyan bisa gampang wedhi kurva utawa pinggiran atimu sing dikarepake supaya tugas-tugas pengamplasan sing angel dadi gampang.

详情页1
Model No. OSM-1
Sanding drum ukuran 13mm, 19mm, 26mm, 38mm, 51mm, 76mm
Sandpaper grit 80 gih
Kacepetan osilasi 58 pwt
Stroke osilasi 16 mm
diameteripun Spindle 12,7 mm
dhuwur Spindle 115 mm
Bahan meja alumunium
Ukuran meja 320 * 300 mm
Bahan Dasar Plastik
Diameter konektor suction 35mm njero / 38mm njaba
Garansi 1 taun
Sertifikasi CE
详情页2
详情页3
详情页4

DATA LOGISTIK

Bobot Net / Bruto:9.5/11kg

Packing ukuran: 475*405*510mm

20" Beban kontainer:280pcs

40" Beban kontainer:560pcs


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita