CSA Approved 9″ Disc lan 6″ x 48″ Belt Sander karo stand

Katrangan singkat:

Model #: BD6900

CSA disetujoni 9″ disc lan 6″ x 48″ belt sander sing bisa digunakake kanggo karya grinding luwih lengkap.Mesin sanding bisa digunakake ora mung ing meja nanging uga ing lantai kanggo bengkel lan DIY pribadi.


Detail Produk

Tag produk

Video

Fitur

Elinga nalika sander sampeyan dadi stander?Gamelan metu kontur ruwet utawa mbusak materi cepet karo ALLWIN 6 x 48-inch sabuk lan 9-inch disc sander karo stand.Tabel disk sing wiyar miring nganti 45 derajat nalika sabuk miring ing endi wae saka 0 nganti 90 derajat kanggo nyukupi kabutuhan proyek tartamtu sampeyan.Awak tugas abot nyedhiyakake bobot sing cukup kanggo nyegah lumaku lan geter nalika digunakake nalika stand baja njaga permukaan sanding munggah luwih saka telung kaki saka lemah.

 

The ALLWIN 6 x 48-inch belt sander karo 9-inch disc lan stand nyedhiyakake pangguna versatility saka sanders cilik karo kapasitas model industri luwih gedhe.Elingi nalika sampeyan bisa nggawe pasir sing paling gedhe?Inget ALLWIN.

1. MESIN SANDING TWO-IN-ONE: Mesin pengamplasan loro-ing-siji kalebu sabuk 6 x 48 inci lan sander cakram 10 inci, meja kerja cakram pengamplasan amba sing bisa diatur kanthi ukuran miter aluminium bisa digunakake ing sanding disk.
2.MULTI-ANGLE SANDING: Sabuk sanding bisa ngiringake saka 0 kanggo 90 derajat kanggo horisontal lan vertikal sanding kanggo ketemu proyèk beda, wiyar sanding disc worktable bisa diatur saka 0 kanggo 60 derajat kanggo ketemu kabutuhan amba beda.
3.DESIGN KONVENIENT: The tension release cepet tuas mbantu sampeyan ngalih lan ngganti sandpaper grits minangka needed tanpa mbuang wektu.Port bledug ngidini operasi bebas bledug nalika nyambungake karo kolektor bledug.Papan grafit njamin sabuk pengamplasan mlaku kanthi lancar lan ndawakake umur layanan
4. Work liyane karo miter gauge kanggo angled sanding.
5.Opsional mbukak lantai ngadeg bisa nambah dhuwur lan nggampangake operasi.

Rincian

1. Dilengkapi motor induksi kuat 1hp.
2. Meja kerja aluminium tuang sing wiyar kanthi ukuran miter.
3. Dasar baja kaku, bobot entheng.
4. Pilihan mbukak stand.
5. Imbang Al.katrol pasokan kinerja pengamplasan profesional.

XQ1
详情页2
Model BD6900
Motor 1 hp @ 3600rpm
Ukuran Sabuk 6" x 48"
Ukuran kertas disk 9”
Kertas cakram lan sabuk kertas sabuk 80#
Meja Kerja 1 pc Al.& 1 pc Baja
Kisaran miringake meja 0 ~ 45°
Garansi 1 taun
Bahan dhasar Persetujuan Safety

Data Logistik

Net / Bobot reged: 30 / 32,5 kg
Ukuran kemasan: 750 x 455 x 470 mm
20" Beban kontainer: 190 pcs
40" Beban kontainer: 380 pcs
40" HQ Wadah beban: 380 pcs


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita