250mm 750W gilingan bangku tugas abot karo stand kerja opsional

Katrangan singkat:

Model #: TDS-250

250mm 750W heavy duty bench grinder karo stand karya opsional kanggo woodworking


Detail Produk

Tag produk

Video

Fitur

1. Kuat 750W motor ngirim Gamelan, asil akurat.

2. Tameng mripat nglindhungi saka rereged mabur tanpa ngalangi tampilan.

3. Maju wheel njaga nyilikake fly sparks.

4. Kaki karet kanggo nambah stabilitas.

5. Ngaso alat luwes ngluwihi gesang gembong mecah.

Rincian

1. Dasar wesi tuang.

2. 750W motor tugas abot.

3. Cast wesi motor omah

xq01 (1)
xq01 (2)

Data Logistik

Net / Bobot reged: 29,5 / 31,5 kg
Ukuran kemasan: 520 x 395 x 365 mm
20" Beban kontainer: 378 pcs
40" Beban kontainer: 750 pcs
40" HQ Wadah beban: 875 pcs


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita