CSA certified 8-inch 5-kacepetan bench bor penet

Katrangan singkat:

Model #: DP8

CSA certified 8-inch 5-kacepetan bench bor penet karo ngebur ambane sistem imbuhan cepet kanggo logam lan woodworking.


Detail Produk

Tag produk

Video

Fitur

Elinga nalika sampeyan bisa ngebor kanthi akurasi maksimal?Daya liwat logam, kayu, plastik lan liyane karo ALLWIN 8-Inch 5-kacepetan pengeboran penet.Antarane limang kacepetan operasi, lelungan spindle 2-inch lan konstruksi sing kuat, sampeyan bakal duwe presisi sing luwih tliti tinimbang bor genggam standar.

8" benchtop drill press minangka mesin ukuran cilik sing populer karo para perajin lan penggemar sing ora butuh tenaga utawa kapasitas sing akeh nalika ngebor bolongan cilik ing proyeke.Ukuran lan bobot sakabèhé cilik uga sampurna kanggo panyimpenan lan transportasi.

Amarga iki minangka produk ALLWIN, pers pengeboran sampeyan didhukung kanthi garansi 1 taun lan layanan pelanggan sing migunani.Elinga nalika sampeyan bisa ngebor bolongan ing meh kabeh?Elinga merek ALLWIN.

1. 8-inch 5-kacepetan pengeboran penet karo 2.3A motor prabawa kuat kanggo pengeboran liwat logam, kayu, plastik lan liyane.
2. Max 1/2 "utawa malah 5/8" kapasitas Chuck kanggo nyukupi kabutuhan saka macem-macem proyèk.
3. Spindle lelungan nganti 50mm lan gampang diwaca.
4. Lampu laser In-built opsional kanggo trek pengeboran sing tepat.
5. Study cast wesi utawa baja construction meja lan basa.Dasar dirancang kanthi slot lan bolongan kanggo dipasang ing bangku utawa papan kerja.
6. Sertifikasi CSA.

Rincian

1. Sistem Penyesuaian Dhuwur Pengeboran Cepet
Sing gampang diwaca, ngunci ambane mandeg ngidini operasi pengeboran sing akurat lan bisa diulang.
2. Angle luwes meja kerja
Tabel miring 45° ngiwa lan nengen kanggo pengeboran sudut.
3. Panyimpenan Tombol Onboard
Selehake tombol chuck ing panyimpenan tombol sing dipasang kanggo mesthekake yen sampeyan butuh.
4. Makaryakke ing 5 kacepetan beda
Ngganti kisaran kacepetan kanthi nyetel sabuk lan katrol.
5.Pilihan CrossLaser Track Guide
Lampu laser nemtokake titik sing tepat sing bakal dilewati bit kanggo presisi maksimal sajrone pengeboran.

XQ
XQ.LORO

Model

DP8

Motor

2.3A, 1750rpm

Kapasitas chuck maksimal

1/2" utawa 5/8"

lelungan Spindle

2 inchi

Taper

JT33 utawa B16

Nomer kacepetan pengeboran

5

Range kacepetan

740, 1100, 1530, 2100, & 3140 RPM

Diameter Kepala Swing

8 inch

Ukuran meja

6.5" * 6.5"

Diameter kolom

46 mm

Ukuran dhasar

11" * 7 "

Dhuwur mesin

23-1/8"

 

 

Data Logistik

Net / Bobot reged: 14,4 / 15,5 kg
Packing ukuran: 460*420*240mm
20” Beban kontainer: 630 pcs
40" Beban kontainer: 1260 pcs
40" HQ Wadah beban: 1400 pcs


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita