CSA Certified 10 inch variable speed drill press karo cross laser guide & drilling speed tampilan digital

Katrangan singkat:

Model #: DP25016VL

CSA 10 inch variable speed drill press karo cross laser guide & drilling speed tampilan digital kanggo presisi woodworking


Detail Produk

Tag produk

Fitur

The ALLWIN 10-inch variabel kacepetan bor penet daya liwat logam, kayu, plastik lan liyane.Kacepetan variabel mekanik ngidini sampeyan nelpon ing RPM sing tepat kanggo proyek sampeyan kanthi ngowahi tuas sing gampang nalika maca kacepetan digital nampilake RPM mesin saiki kanthi presisi maksimal.Motor induksi sing kuat duwe bantalan bal kanggo umur dawa lan kinerja sing seimbang.

Elinga nalika sampeyan bisa ngebor kanthi presisi laser?Inget ALLWIN.

1. 10-inch variabel kacepetan pengeboran penet, 3/4hp (550W) kuat motor induksi cukup kanggo pengeboran liwat logam, kayu, plastik lan liyane.
2. Max 5/8 "(16mm) kapasitas chuck kanggo nyukupi kabutuhan saka macem-macem proyèk.
3. Spindle travels nganti 60mm lan gampang kanggo pesawat ambane ngebur cepet.
4. Dasar wesi tuang lan meja kerja

Rincian

1.3/4hp (550W) motor induksi kuat
2.500-3000RPM (60Hz) Ganti kacepetan variabel, ora perlu mbukak tutup sabuk kanggo setelan kacepetan
3. Salib laser dipandu
4.Rack & pinion kanggo pangaturan dhuwur meja akurat iku.

DP25016 (1)
DP25016 (2)
Model DP25016VL
Motor 3/4 hp (550W)
Kapasitas chuck maksimal 5/8" (16 mm)
lelungan Spindle 2-2/5" (60mm)
Taper JT33/B16
Range kacepetan 440-2580RPM(50Hz)

500~3000RPM(60Hz)

Swing 10" (250mm)
Ukuran meja 190 * 190 mm
Kolom dia 59,5 mm
Ukuran dhasar 341*208 mm
Dhuwur mesin 870 mm

Data Logistik

Net / Bobot reged: 27 / 29 kg
Ukuran kemasan: 710 x 480 x 280 mm
20” Beban kontainer: 296 pcs
40” Beban kontainer: 584 pcs
40" HQ Wadhah beban: 657 pcs


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita