CE certified 200mm 5 kacepetan lantai ngadeg bor penet karo opsional salib laser

Katrangan singkat:

Model #: DP8F

CE certified 200mm 5 kacepetan lantai ngadeg bor press karo opsional salib laser kanggo woodworking saka craftspeople lan hobbyists.


Detail Produk

Tag produk

Video

Fitur

Elinga nalika alat-alat listrik pancen kuat?Pers pengeboran ALLWIN 200mm 5 kacepetan nyukupi kabutuhan pangguna ing omah lan profesional.

Amarga iki minangka produk ALLWIN, pers pengeboran sampeyan didhukung kanthi garansi 1 taun lan layanan pelanggan sing migunani.Elinga nalika sampeyan bisa ngebor bolongan ing meh kabeh?Elinga merek ALLWIN.

1.200mm 5 pers pengeboran kacepetan, 500W motor induksi kuat kanggo pengeboran liwat logam, kayu, plastik lan bijih.
2.Max 13 utawa 16mm kapasitas Chuck kanggo nyukupi kabutuhan saka macem-macem proyèk.
3. Spindle lelungan nganti 50mm lan gampang diwaca.
4. Lampu laser presisi sing dibangun
5.Baja opsional utawa dhasar wesi lan meja kerja.
6. Sertifikasi CE

Rincian

1. Nangani feed telung spokes
2. Basis wesi sing kuwat
3. Salib laser dipandu
Lampu laser nemtokake titik sing tepat sing bakal dilewati bit kanggo presisi maksimal sajrone pengeboran.
4.Meja kerja baja utawa wesi opsional
Tabel miring 45° ngiwa lan nengen kanggo pengeboran sudut.
5.Operates ing 5 kacepetan beda
Ngganti kisaran kacepetan kanthi nyetel sabuk lan katrol.

xq.pisanan

Model

DP8F

Kapasitas chuck

13/16 mm

lelungan Spindle

50 mm

Taper

JT33/B16

kacepetan motor

1490rpm

Swing

200 mm

Ukuran meja

165 * 165 mm

Judhul tabel

-45-0-45

Diameter kolom

46 mm

Ukuran dhasar

440 * 300 mm

Dhuwur mesin

1580 mm

Data Logistik

Net / Bobot reged: 24,7 / 27 kg
Ukuran kemasan: 1150 * 390 * 260 mm
20” Beban kontainer: 270 pcs
40” Beban kontainer: 540 pcs
40" HQ Wadah beban: 600 pcs


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita