CSA certified 15 inch variabel kacepetan pengeboran penet karo cross laser guide & tampilan kacepetan pengeboran digital

Katrangan singkat:

Model #: DP15VL

CSA certified15 inch variabel kacepetan pengeboran lantai penet karotampilan kacepetan ngebur digitallan panuntun laser salib kanggo presisi kekayon


Detail Produk

Tag produk

Video

Elinga nalika alat-alat listrik pancen kuat?The Allwin 15-Inch Variable Speed ​​Drill Press nglengkapi motor induksi 1hp(8.6A) nyukupi kabutuhan pangguna ing omah lan profesional.Model iki kalebu patang inci kapasitas stroke lengkap, ngidini pangguna kanggo pengeboran liwat bahan nganti patang inci nglukis.Kanthi lelungan kumparan gedhe, ngebor bolongan liwat papan 4x4 ora gampang.Setel kacepetan variabel kita ing endi wae saka 280 nganti 1000 RPM kanthi nguripake tuas sing gampang, utawa nggawe pangaturan sabuk kanthi cepet kanggo kacepetan variabel wiwit saka 1000 nganti 3300 RPM.Pembacaan digital nglaporake RPM mesin saiki kanggo nambah akurasi nalika ngebur.Tabel wesi 12-inch kanthi 12-inch pivots nganti 45 derajat ing loro arah nalika pitunjuk laser njamin bolongan sing tepat.Chuck nampa bit ing ngendi wae saka ukuran 1/12 nganti 5/8 inci.pigura wesi Cast lan basa menehi mesin sistem support dibalèkaké kanggo nyegah penet pengeboran saka lumampah utawa kedher.15-Inch Drill Press kita uga kalebu lampu kerja opsional kanggo madhangi meja kerja lan panyimpenan onboard sing trep kanggo tombol chuck.Kéwan iki ukurané 25 x 12 x 63 inci kanthi bobot 154 kilogram.Elinga yen sampeyan duwe kapasitas kanggo ngebor ing sisih kandel saka 2x4 ing siji stroke Gamelan?Inget Allwin.

Fitur

1.15-inch variabel kacepetan floor standing drill press, 1hp motor induksi kuat cukup kanggo pengeboran liwat logam, kayu, plastik, lan liyane.
2. Kapasitas chuck maks 5/8".
3. Tampilan kacepetan pengeboran digital 280 ~ 3000RPM.
4. Pilihan salib laser dipandu.
5. Lampu gulu angsa industri opsional.
6. Basis wesi sing kuwat.
7. Sertifikasi CSA.

Rincian

1. Pandhuan Cross Laser
Lampu laser nemtokake titik sing tepat sing bakal dilewati bit kanggo presisi maksimal sajrone pengeboran.
2. Drilling Depth Quick Setting System
Mandeg ambane sing bisa diatur kanggo pangukuran sing akurat lan pengeboran bola-bali
3. Desain Kacepetan Variabel
Nyetel kacepetan minangka needed karo pamindhahan prasaja saka tuas lan nampa daya lan torsi padha liwat sawetara kacepetan kabeh.
4. Digital Speed ​​Readout
Layar LED nampilake kacepetan pengeboran saiki, supaya sampeyan ngerti RPM pas saben wayahe.

15VL (1)
Model DP15VL
Kapasitas chuck maksimal 3/4”
lelungan Spindle 4”
Taper JT33/B16
NO.saka kacepetan Kacepetan variabel
Range kacepetan 60Hz/530-3100rpm
Swing 15" (380mm)
Ukuran meja 306 * 306 mm
Columndiamèter 73 mm
Ukuran dhasar 535 * 380 mm
Dhuwur mesin 1650 mm
15VL (2)
15VL (3)

Data Logistik

Net / Bobot reged: 70 / 75 kg
Ukuran kemasan: 1440 x 570 x 320 mm
20” Beban kontainer: 112 pcs
40” Beban kontainer: 224 pcs
40" HQ Wadah beban: 256 pcs


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita