Sertifikasi CE Portabel 1200W kolektor serbuk gergaji kanggo panggunaan omah lan toko kayu

Katrangan singkat:

Model #: DC-D

Sertifikasi CE Portabel 1200W kolektor serbuk gergaji kanggo panggunaan omah lan toko kayu


Detail Produk

Tag produk

Video

Fitur

Elinga nalika sampeyan duwe serbuk gergaji ing toko kayu sing dikendhaleni?Tansah area kerja sampeyan tetep resik lan teratur karo kolektor serbuk gergaji ALLWIN.Fitur ngirit wektu sing apik, cocog kanggo nggunakake alat sing kerep nggawe potongan cilik, kayata miter saw utawa bandsaw.Amarga mesin-mesin kasebut ngasilake udhara kanthi kecepatan dhuwur liwat selang, luwih cocog kanggo nyuda selang diameter sing luwih cilik kanggo nggunakake alat listrik portabel.

Amarga iki minangka produk ALLWIN, sistem koleksi bledug sampeyan didhukung kanthi garansi 1 taun lan layanan pelanggan sing ramah, kabeh kanggo mesthekake yen sampeyan ngelingi merek ALLWIN.

1. Selang fleksibel (100 mm) karo macem-macem adaptor nggawe becik kanggo nggunakake mesin siji waé kayata table saw lan padha cocok kanggo kabeh alat daya.
2. Gampang panggantos Filter bledug kapasitas gedhe.
3. Nindakake nangani ngidini unit bisa gampang dipindhah sak area karya yen dibutuhake
4. Sertifikasi CE

Rincian

1. 50L wadhah tong minyak Kuwat
2. 100 x 1500mm selang bledug, ngresiki volume gedhe saka kripik lan lebu
3. Portable Handle bantuan mindhah mesin gampang
4. Inlet Hose 4pc Adaptor disetel kanggo macem-macem Machinery Dust Port
5. Banget kanggo bengkel cilik
6. Efisiensi maksimal kanthi rating filter 2micron.

xq

Model

DC-D

Motor

Motor Brush 1200W Kab

Diameter kipas

130 mm

Ukuran drum

50L

Nyaring

2 mikron

Ukuran selang

100 x 1500 mm

Tekanan udara

10 ing.H2O

Aliran udara

183m³ / jam

Sertifikasi

CE

 

 

Data Logistik

Net / Bobot reged: 10,5 / 12 kg
Ukuran kemasan: 420 x 420 x 720 mm
20" Beban kontainer: 210 pcs
40" Beban kontainer: 420 pcs
40" HQ Wadhah beban: 476 pcs


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita