CE certified 12 kacepetan 16mm bench drill press karo cross laser ngebur track guide

Katrangan singkat:

Model #: DP25016

Bersertifikat CE 12 kecepatan 16mm bench drill press dengan cross laser drilling track guide untuk semi-pro presisi woodworking


Detail Produk

Tag produk

Video

Fitur

Didhukung dening motor induksi tugas abot 550watts kanggo kinerja sing tahan suwe, ALLWIN 16mm 12-speed drill press mbantu sampeyan ngrampungake macem-macem aplikasi pengeboran, sampeyan bisa nggunakake logam, kayu lan bahan liyane kanthi gampang.Mesin pengeboran nduweni sistem penyelarasan laser garis sing tepat sing menehi presisi sing apik.Kompartemen panyimpenan kanthi gampang nyekel tombol chuck supaya gampang diakses.

ALLWIN kanthi bangga ngasilake alat bertenaga inovatif sing fokus ing nilai sing menehi fitur sing migunani sing bakal mbantu sampeyan ngrampungake lan seneng karya kaya proyek kasebut.Elinga yen sampeyan bisa ngebor bolongan kanthi presisi laser, elinga ALLWIN.

1.16mm Bench Drill karo 12-kacepetan kanggo pengeboran liwat logam, kayu, plastik lan liyane.
2. Motor induksi 550W sing kuat nduweni bantalan bal kanggo umur sing luwih dawa, kabeh digabungake kanthi kinerja sing lancar lan seimbang ing kacepetan pengeboran apa wae.
3. Spindle lelungan nganti 60mm kanthi gampang diwaca.
4. Konstruksi pigura wesi kaku nyedhiyakake kaku lan linuwih.
5. Work table bevels 45-degree kiwa lan tengen kanggo sing operasi angel kanggo ngarepke tengen sampurna terus-terusan.
6. Sertifikasi CE.

Rincian

1. Ngalih Safety Darurat
2. 12-Speed ​​kanggo aplikasi beda
Nyetel kacepetan pengeboran ing ngendi wae saka 280 RPM nganti 3000 RPM
3. Ngangkat rak
Rak & pinion kanggo pangaturan dhuwur meja sing akurat
4. Panyimpenan tombol onboard
Selehake tombol chuck ing panyimpenan tombol sing dipasang kanggo mesthekake yen sampeyan butuh.

SIJI.kawitan
Model DP25016
Motor 550W
Kapasitas chuck maksimal 16 mm
Spindletravel 60 mm
Taper JT33 / B16
Ora kacepetan 12
Range kacepetan 50Hz / 230-2470RPM
Swing 250 mm
Ukuran meja 190 * 190 mm
Kolom 59,5 mm
Ukuran dhasar 341*208 mm
Dhuwur mesin 870 mm
Persetujuan Safety CE
bener.loro
telu.cn

Data Logistik

Net / Bobot reged: 27 / 29 kg
Packing ukuran: 710*480*280 mm
20” Beban kontainer: 296 pcs
40” Beban kontainer: 584 pcs
40" HQ Wadhah beban: 657 pcs


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita