CSA/CE Disetujui 550W 10″ (250mm) bor bangku kanthi lampu LED & panuntun laser silang

Katrangan singkat:

Model #: DP2501A

CE/CSA Disetujui 16mm kapasitas pengeboran 550W 10″ bor press karo Lampu LED & cross laser guide kanggo karya kayu


Detail Produk

Tag produk

Video

Fitur

1. Kapasitas pengeboran 16mm 10" pengeboran bangku @ 5- kacepetan pengeboran.

2. 550W motor prabawa kuat cukup kanggo pengeboran liwat logam, kayu, plastik lan liyane.

3. Bevel meja kerja nganti 45 ° kiwa lan tengen.

4. Spindle lelungan nganti 50mm

5. In-bulit cahya laser

6. Lampu LED in-bulit

7. Basis wesi sing kuwat

8. Sertifikasi CSA/CE

Rincian

1. Lampu Kerja LED
Lampu kerja LED sing dibangun madhangi ruang kerja, ningkatake pengeboran sing akurat

2. Precision Laser
Lampu laser nemtokake titik sing tepat sing bakal dilewati bit kanggo presisi maksimal sajrone pengeboran.

3. Drilling Depth Adjustment System
Ngidini sampeyan ngebor bolongan ing jero apa wae kanthi nyetel rong kacang sing bisa mbatesi gerakan spindle.

4. Tabel Kerja Beveling
Bevel meja kerja 45° ngiwa lan nengen kanggo bolongan kanthi sudut sing tepat.

5. Makaryakke ing 5 kacepetan beda
Ngganti kisaran kacepetan kanthi nyetel sabuk lan katrol.

xq2 (2)
xq2 (1)
Kapasitas chuck maksimal 16 mm
lelungan Spindle 50 mm
Taper JT33
NO.saka kacepetan 5
Range kacepetan 50Hz / 510-2430RPM
Swing 250 mm
Ukuran meja 194 * 165 mm
Diameter kolom 48 mm
Ukuran dhasar 341*208 mm
Dhuwur mesin 730 mm

Data Logistik

Net / Bobot reged: 22,5 / 24 kg
Ukuran kemasan: 620 x 390 x 310 mm
20" Beban kontainer: 378 pcs
40" Beban kontainer: 790 pcs
40" HQ Wadah beban: 872 pcs


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita