15 inch 12 kacepetan pengeboran lantai penet karo cahya laser

Katrangan singkat:

Model #: DP39020F

15 inch 12 kacepetan pengeboran lantai penet karo laser cahya kanggo logam, kayu lan plastik ngebur


Detail Produk

Tag produk

Video

Fitur

1. 15-inch 12-Speed ​​Drill Press, 750W motor prabawa kuat cukup kanggo pengeboran liwat logam, kayu, plastik, lan liyane.

2. Pilihan salib laser dipandu.

3. Lampu nick angsa industri opsional.

4. Basis wesi sing kuwat.

5. Desain voltase dual.

6. Sertifikasi CSA.

Rincian

1. Pandhuan Cross Laser
Lampu laser nemtokake titik sing tepat sing bakal dilewati bit kanggo presisi maksimal sajrone pengeboran.

2. Drilling Depth Adjustment System
Mandeg ambane sing bisa diatur kanggo pangukuran sing akurat lan pengeboran bola-bali.

3. Makaryakke ing 12 kacepetan beda
Ngganti 12 kisaran kacepetan kanthi nyetel sabuk lan katrol.

4. Desain voltase dual
Bisa mbukak salah siji stopkontak 120-volt (sing wis prewired) utawa sumber 230-volt

xq1 (1)
xq1 (2)
xq1 (3)

Data Logistik

Net / Bobot reged: 69 / 73 kg
Ukuran kemasan: 1440 x 570 x 320 mm
20" Beban kontainer: 112 pcs
40" Beban kontainer: 224 pcs
40" HQ Wadah beban: 256 pcs


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita