CSA certified 5″ disc lan 1″ x 30″ belt sander, multi-fungsi bench belt sander

Katrangan singkat:

Model #: MM493B

CSA certified 5″ disc lan 1″X30″ belt sander, multifungsi bangku sander sander kanggo woodworking.


Detail Produk

Tag produk

Video

Fitur

Mesin sanding loro-ing-siji kalebu sabuk 1x 30 inci lan disk 5 inci.

Agung Al.Dasar motor kanthi sikil karet nyegah mlaku lan goyang nalika operasi.

Nampilake rong port bledug sing kapisah kanggo efisiensi vakum maksimal.

Elinga yen sampeyan butuh sander sing serbaguna lan dipercaya?The ALLWIN 1x30 inch sander sander karo 5 inch sanding disc sand, smooths lan deburrs pinggiran jagged lan splinters ing kayu lan kayu.Desain sing kompak nggawe transportasi lan panyimpenan luwih gampang tinimbang sadurunge nalika basis tugas abot nyegah mlaku lan goyang sajrone operasi.Meja kerja beveling sing kokoh ngiringi disk lan sabuk kanggo nyedhiyakake sumber dhukungan sing dipercaya kanggo karya sampeyan.

Ampelas pojok sing paling kenceng lan bentuk sing paling aneh kanthi sander sabuk ALLWIN 1x30 inci kanthi cakram amplas 5 inci.Elinga nalika sampeyan bisa pasir meh kabeh?Inget ALLWIN.

1. Two-in-siji mesin sanding hotspot kalebu 5 "disk lan 1" * 30 "sabuk.Nglengkapi motor induksi kuat 1/3hp, basis AL cast stabil, istirahat kerja AL cast loro kanthi ukuran miter, desain penyesuaian cepet trek sanding.
2. Meja kerja aluminium sing dibangun kanthi apik bisa nyetel saka 0-45 ° nyukupi kabutuhan penggilingan bevel
3. Two bandar bledug kapisah kanggo efficiency vacuuming maksimum
4. Ageng cast Al.basa karo kaki karet nyegah lumampah lan wobbling sak operasi
5. Sertifikasi CSA

Rincian

1. Loro Port bledug
Loro port bledug sawijining nyambung menyang salah siji 1-1 / 2 "utawa 2" selang bledug thanks menyang adaptor klebu.
2. Kalebu Miter Gauge
Pengukur miter mbantu nambah presisi sajrone operasi pengamplasan ing disk 5".
3. Abot-tugas Cast AL Base
Dasar Cast AL tugas abot sing kuwat nyegah mlaku lan goyang sajrone operasi
4. Sabuk desain ranging cepet
Desain pelacakan cepet sabuk mbantu gampang lan cepet nyetel sabuk pengamplasan kanthi lurus.

4938 (1)
ModelNo. MM493B
Motor 1/3hp @ 3450rpm
Ukuran kertas disk 5 inch
Kertas sabuk lan cakram kertas girt 100# & 80#
Port bledug 2 pc
Ukuran sabuk 1”*30
Kisaran miringake meja 0-45°
Bahan dhasar Cast aluminium
Ukuran packing 445 * 310 * 300 mm
Garansi 1 taun
Sertifikasi CSA
4938 (2)
4938 (3)

Data Logistik

Net / Bobot reged: 7,3 / 8,8 kg
Ukuran kemasan: 455 x 310 x 300 mm
20” Beban kontainer: 650 pcs
40” Beban kontainer: 1300 pcs
40" HQ Wadah beban: 1500 pcs


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita