CE Disetujui 125mm Bench Grinder karo tameng mripat gedhe

Katrangan singkat:

Model #: TDS-125B

CE Disetujui 250W motor powered 125mm bench gilingan karo tameng mripat gedhe


Detail Produk

Tag produk

Video

Fitur

Elinga yen sampeyan ngentekake kabeh dhuwit kanggo ngganti alat sing karat?Saka deburring pinggiran ragged kanggo reresik obyek kanggo ngasah glathi, ALLWIN bench grinder mbantu resuscitate lading lawas, alat, lan bit, ngirit wektu lan dhuwit.Iku becik kanggo reviving alat lawas, piso, bit lan liyane.

Tameng mripat sing kalebu bisa diatur supaya ora ngganggu proyek sampeyan nalika karya sing bisa diatur kanggo ngidini aplikasi grinding angled.Elinga nalika lading sampeyan bisa ngethok barang?Inget ALLWIN.

1. Motor Induksi 250W Kuat
2. Istirahat kerja sing bisa diatur lan deflektor spark
3. tameng magnifier opsional kanggo tliti mecah
4. Basis Motor Baja Kaku
5. Sertifikasi CE

Rincian

1. Tameng mripat sing bisa diatur lan deflektor spark nglindhungi sampeyan saka lebu mabur tanpa ngalangi sampeyan ndeleng
2.Paten Dasar baja kaku, bobot stabil lan entheng
3. Alat sing bisa diatur ngluwihi umur gembong mecah
4. Dilengkapi karo 36 # lan 60 # mecah wheel

128
Model TDS-125B
Motor 250W @ 2850RPM
Ukuran roda 125 * 16 * 12,7 mm
Griya roda 36# / 60#
Frekuensi 50Hz
kacepetan motor 2980rpm
Bahan dhasar Dasar baja
Sertifikasi CE

Data Logistik

Net / Bobot reged: 5,5 / 6,5 kg
Ukuran kemasan: 345 x 240 x 245 mm
20” Beban wadhah: 1485 pcs
40” Beban wadhah: 2889 pcs
40" HQ Wadhah beban: 3320 pcs


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita