CSA Disetujui 10″ Disc lan 6″X48″ Sander Sabuk

Katrangan singkat:

Model #: BD61000
10″ disc lan 6″X48″ belt sander.Mesin kombinasi sing bisa digunakake kanggo karya grinding sing luwih lengkap.Mesin sanding sing bisa digunakake ora mung ing meja nanging uga ing lantai.


Detail Produk

Tag produk

Video

Fitur

1. mesin iki digabungake 6 "x 48" sabuk lan 10 "disk.

2. Nglengkapi motor induksi kinerja 1hp sing kuat lan bisa dipercaya.

3. Big Disc sisih Al.meja kerja kanthi ukuran miter bisa digunakake kanggo pengamplasan potongan kerja sing tepat.

4. Sabuk desain ranging cepet njamin efficiency sanding dhuwur.

5. Ngadeg mbukak opsional nambah dhuwur alat kanggo nyimpen gaweyan digunakake pangguna.

6. CSA Certified.

Rincian

1. 1HP Motor induksi sing kuat, umur kerja sing dawa

2. Sabuk desain nelusuri cepet: Sabuk desain nelusuri cepet mbantu gampang lan cepet nyetel sanding sanding terus mlaku.

3. Sand sabuk lan disk karo meja amba luwes kanggo maringi leladen kabutuhan Piece karya tartamtu.

4. Sanding kayu karo amba beda ing salah siji sabuk utawa disk.

5. Basis baja kaku gedhe nyedhiyakake sanding getaran sing kurang.

6. Kanthi dhukungan kanggo sanding sabuk.Dhukungan iki njaga keseimbangan sabuk nalika nggarap.

7. Ditempelake nangani kanggo gerakan gampang

8. Ngalih kunci safety kanggo njamin keamanan pangguna

9. Sabuk sing bisa diatur: Ngiringake sabuk saka horisontal menyang posisi vertikal utawa posisi apa wae ing antarane adhedhasar kabutuhan sampeyan.

10. Port koleksi bledug: Pasang kolektor bledug menyang port bledug kanggo ngresiki bledug lan lebu ing bengkel sampeyan.

11. Tabel karo miter gauge: Work table equips karo 0 kanggo 45 ° Kapabilitas beveling lan dipindhah miter gauge.

12. Sander cakram sabuk iki gampang pasir, lancar lan mbusak kabeh pinggiran jagged lan splinters ing kayu lan kayu.

13. Ganti sabuk wiyar punika breeze, supaya sampeyan bakal duwe daya kanggo ngalih lan ngganti grits kertas wedhi minangka needed tanpa mbuang sembarang wektu.

xq1 (1)
xq1 (2)
xq1 (3)
warna Customized
Ukuran kertas disk 10 inchi
Sabuk kertas disk 80#
Sabukukuran 6x48 pwt
Sabukgirt 80#
Tabel 1 pc
Kisaran miringake meja 0-45°
Bahan dhasar baja
Garansi 1 Taun
Sertifikasi CSA
Ukuran packing 750 * 455 * 470 mm

Data Logistik

Net / Bobot reged: 25,5 / 27 kg
Ukuran kemasan: 513 x 455 x 590 mm
20" Beban kontainer: 156 pcs
40" Beban kontainer: 320 pcs
40" HQ Wadah beban: 480 pcs


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita