CSA Approved Motor Direct drive 8″ disc lan 4″x36″ belt sander kanthi koleksi bledug integral

Katrangan singkat:

Model #: BD4801

CSA nyetujoni 8″ disc lan 4″x36″ belt sander kanggo sabuk lan disc sanding kanthi koleksi bledug integral.Fungsi sabuk & cakram didhukung langsung saka poros motor.Sabuk pengamplasan bisa digunakake ing mode horisontal utawa vertikal.


Detail Produk

Tag produk

Video

Fitur

Elinga yen sampeyan butuh sander sing serbaguna lan dipercaya?Sander cakram sabuk ALLWIN BD4801 kanthi gampang pasir, lancar lan mbusak kabeh pinggiran lan serpihan ing kayu lan kayu sampeyan.Sander ndhuwur bangku tugas abot iki nduweni basis wesi kanthi sikil sing luwih dawa kanggo nambah stabilitas.Lenggah ing 4 kaki karet utawa bisa diamanake menyang bangku kerja kanthi nggunakake 4 titik sing dipasang.Amarga iki minangka produk ALLWIN, tuku sampeyan didhukung garansi setaun lan garis layanan pelanggan sing migunani kanggo mesthekake yen sampeyan ngelingi merek ALLWIN.

Disaranake nganggo topeng rai utawa respirator sajrone kabeh operasi pengamplasan, sanajan ana sistem ekstraksi bledug.Aja njupuk kesempatan kanggo kesehatan.

1. 3/4hp Induksi Motor langsung drive, pangopènan-free.
2. 25% efisiensi sanding ekstra dhuwur dibandhingake karo desain standar.
3. Penggantian sabuk sanding cepet lan desain mekanik kontrol trek sabuk sing gampang.
4. Meja kerja aluminium kanthi miring 45 derajat sing digunakake ing sabuk pengamplasan.
5. Port bledug kapisah kanggo loro sabuk lan disc sanding.

Rincian

1. Sanding sabuk lan disk padha langsung mimpin dening kuat 3 / 4hp motor induksi, menehi daya kanggo operasi sanding cilik lan gedhe ing macem-macem bahan.
2. 4 "* 36" Sanding sanding miring nganti 90 derajat vertikal, iku uga bisa dikunci ing amba ing antarane, iku luwih nyaman nalika nggunakake alat sharpening.
3. Ora ana sabuk drive, ora ana gear transmisi, motor induksi langsung drive, bebas pangopènan.
4. Nalika wektu kanggo ngganti sanding sanding ana release tension lever cepet lan imbuhan nelusuri kanggo Balance sabuk anyar.

XQ1
XQ2
Model BD4801
Motor 3/4 hp @ 3600rpm
Ukuran Sabuk 4" * 36 "
Ukuran kertas disk 8 inch
Kertas cakram lan sabuk kertas sabuk 80# & 80#
Port bledug 2 pcs
Tabel 2 pcs
Kisaran miringake meja 0-45°
Bahan dhasar Cast aluminium
Garansi 1 Taun
Safety disetujoni CSA

Data Logistik

Net / Bobot reged: 15 / 16,5 kg
Ukuran kemasan: 575 x 515 x 285 mm
20” Beban kontainer: 350 pcs
40" Beban kontainer: 700 pcs
40" HQ Wadhah beban: 790 pcs


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita