CSA disetujoni 8 gilingan bench inch karo lampu industri lan tray coolant

Katrangan singkat:

Model #: TDS-200CL

CSA disetujoni 4.8A motor powered 8 inch bench grinder karo 3 kaping magnifier, lampu industri lan coolant tray


Detail Produk

Tag produk

Video

Fitur

Elinga yen sampeyan ngentekake kabeh dhuwit kanggo ngganti alat sing karat?Saka deburring pinggiran ragged kanggo reresik obyek kanggo ngasah glathi, ALLWIN bench grinder mbantu resuscitate lading lawas, alat, lan bit, ngirit wektu lan dhuwit.Iku becik kanggo reviving alat lawas, piso, bit lan liyane.

Tameng mripat sing kalebu bisa diatur supaya ora ngganggu proyek sampeyan nalika karya sing bisa diatur kanggo ngidini aplikasi grinding angled.Elinga nalika lading sampeyan bisa ngethok barang?Inget ALLWIN.

1. Motor induksi 4.8A (3/4hp) sing kuat
2.3 Times magnifier tameng
3. lampu industri karo E27 nduwèni bohlam karo ngalih sawijining
4. Istirahat kerja sing bisa diatur
5. Coolant tray
6. Cast aluminium dhasar

Rincian

1.Tameng mripat luwes nglindhungi saka lebu mabur tanpa obstructing sampeyan ndeleng
2. Alat sing bisa diatur ngluwihi umur gembong mecah
3.Nglengkapi 36 # lan 60 # mecah wheel

200
Model TDS-200CL
Motor 4.8A(3/4hp @ 3600RPM
Ukuran roda 8*1*5/8 inch
Griya roda 36# / 60#
Frekuensi 60Hz
kacepetan motor 3580rpm
Bahan dhasar Cast aluminium
cahya Lampu industri

Data Logistik

Net / Bobot reged: 14 / 15,3 kg
Ukuran kemasan: 530 x 325 x 305 mm
20” Beban wadhah: 539 pcs
40” Beban kontainer: 1085 pcs
40" HQ Wadah beban: 1240 pcs


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita