CE / UKCA disetujoni Heavy duty 370W 150mm bench grinder kanggo kekayon

Katrangan singkat:

Model #: TDS-150

CE/UKCA disetujui tugas berat 370W 150mm bangku tugas berat kanggo pertukangan kayu & bengkel


Detail Produk

Tag produk

Elinga yen sampeyan ngentekake kabeh dhuwit kanggo ngganti alat sing karat?Saka deburring pinggiran ragged kanggo reresik obyek kanggo ngasah glathi, ALLWIN TDS-150 Bench Grinder mbantu resuscitate lading lawas, piranti, lan bit, ngirit wektu lan dhuwit. Ora perlu mbuwang dhuwit maneh kanggo alat anyar.Grinder Bangku ALLWIN iki nylametake kabeh alat sampeyan bali menyang kahanan asline sing cetha.Elinga nalika lading sampeyan bisa ngethok barang?Inget ALLWIN.

Fitur

1. Iki 370W siji-phase dipercaya lan bisu gilingan bangku dadi ing 2850 rpm
2. Alat sing bisa diatur lan tameng mripat nggawe alat ngasah gampang
3.Fast miwiti lan kelangan mlaku kanggo kabeh dina nggunakake
4. Low-noise lan low-geter, motor induksi bebas pangopènan

Rincian

1. Cast basa wesi kanggo aplikasi tugas abot
2. Istirahat kerja sing bisa diatur lan deflektor spark

tds (1)
Model TDS-150
Motor S2: 30 min.370W
Ukuran roda 150*25*12.7mm
Frekuensi 50Hz
Ukuran karton 427 * 310 * 280 mm
Kacepetan 2980rpm
WheelGrit 36# / 60#
Bahan Dasar Dasar wesi tuang
Persetujuan Safety CE/UKCA
tds (2)
tds (3)

Data Logistik

Net / Bobot reged: 8,3 / 9,6 kg
Ukuran kemasan: 427 x 310 x 280 mm
20” Beban kontainer: 824 pcs
40” Beban wadhah: 1616 pcs
40" HQ Wadhah beban: 1854 pcs


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita