CE Sertifikasi 250W 150mm penggiling bangku kanthi lampu fleksibel lan Alat ganti roda

Katrangan singkat:

Model #: HBG620A

Bersertifikat CE 250W baru 150mm penggiling bangku dengan lampu kerja fleksibel, kaca pembesar & alat ganti roda untuk alat penggilingan


Detail Produk

Tag produk

Elinga yen sampeyan ngentekake kabeh dhuwit kanggo ngganti alat sing karat?Saka deburring pinggiran ragged kanggo reresik obyek kanggo ngasah glathi, ALLWIN 6-inch bench grinder mbantu resuscitate lading lawas, alat lan bit, ngirit wektu lan dhuwit.Iki nguripake kabeh alat sampeyan bali menyang kahanan asline sing cetha.

Amarga iki minangka produk ALLWIN, gilingan sampeyan didhukung garansi setaun lan layanan online 24 jam profesional.Elinga nalika lading sampeyan bisa ngethok barang?Inget ALLWIN.

Fitur

1. Desain motor induksi tameng ganda sing ramping
2. Kalebu tray cooling banyu lan alat klamben wheel
3. Dilengkapi istirahat kerja sing bisa diatur lan kaca safety kanthi kaca pembesar
4. Diangkah kanggo hobi kanggo profesional
5. 10W lampu kerja fleksibel

Rincian

1. Motor induksi 250 W sing kuat kanggo kacepetan konstan lan getaran sing kurang;
2. Two mecah wheel karo ukuran gandum K36 lan K60 lan diameteripun 150 mm;
3. Luwes, pangayoman spark transparent ing loro grindstones;
4. Dhukungan workpiece luwes
5. Lampu kerja 10W fleksibel;
6. Kuwat Alu.omah kanggo ngadeg aman;
7. Kalebu.grinding wheel dressing alat.

HBG620A Scroll Saw pro (1)
HBG620A Scroll Saw pro (2)

Jinis

HBG620A

Motor

220 ~ 240V, 50Hz, 250W, 2850RPM;

Diameter Poros Motor

12,7 mm

Ukuran Roda

150 * 20 mm

Lampu Kerja

10W

Sertifikasi

CE

Data Logistik

Net / Bobot reged: 9,3 / 10 kg
Ukuran kemasan: 425 x 255 x 290 mm
20” Beban kontainer: 984 pcs
40” Beban wadhah: 1984 pcs
40" HQ Wadhah beban: 2232 pcs


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita