200mm combo multi-alat bench grinder sander karo magnifier tameng

Katrangan singkat:

Model #: TLGS825BD

500W Multi-tool bench grinder, belt & disc combo sander dengan 920*50mm belt, 200*25mm grinding wheel, 178mm disc lan 3 kali kaca pembesar eye-protection shield


Detail Produk

Tag produk

Video

Fitur

Elinga yen sampeyan ngentekake kabeh dhuwit kanggo ngganti alat sing karat?Saka deburring pinggiran ragged kanggo reresik obyek kanggo ngasah glathi, ALLWIN combo multi-alat bench grinder & sander mbantu resuscitate lading lawas, alat lan bit, ngirit wektu lan dhuwit.Iku becik kanggo reviving alat lawas, piso, bit lan liyane.

Tameng magnifier kaping 3 sing kalebu luwes kanggo nyegah supaya ora ngganggu proyek sampeyan nalika karya sing bisa diatur kanggo ngidini aplikasi grinding angled.Elinga nalika lading sampeyan bisa ngethok barang?Elinga merek ALLWIN.

1.Kombinasi gilingan bench lan sabuk, sander disk kanggo aplikasi multi-tujuan.
2.3 kaping kaca pembesar tameng proteksi mata.
3.Basis wesi sing stabil kanggo nyuda geter.
4.Well-imbang pigura sabuk ngarep katrol katrol sumber Gamelan lan profesional logam kinerja polishing.
5. Bingkai sabuk luwes gampang nyedhiyakake macem-macem aplikasi polishing logam.

Rincian

1. Equips 500watts kuat lan bisa dipercaya kinerja motor induksi.
2.Supply 920 * 50mm Sabuk & 178mm Disc Sanding + 200 * 25mm Wheel Grinding Aplikasi;
3. Luwes 3 kaping magnifier mripat tameng nglindhungi saka mabur lebu tanpa obstructing sampeyan ndeleng.
4. Alat luwes ngaso ngluwihi gesang gembong mecah.
5.Belt desain ranging cepet mbiyantu kanggo mundhakaken efficiency apa.
6.Safety ngalih karo tombol kanggo mungkasi ora sah nggunakake.

Model No.

TLGS825BD

Motor

500 watt

Ukuran roda

200x20x15.88mm

Ukuran disk

178 mm

Ukuran sabuk

920 * 50 mm

Frekuensi

50Hz

kacepetan motor

2850rpm

Bahan Dasar Motor

wesi tuang

 

 

Data Logistik

Net / Bobot reged: 17 / 18kg
Ukuran kemasan: 520 x 375 x 500 mm
20” Beban kontainer: 264 pcs
40” Beban kontainer: 552 pcs


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita