CSA disetujoni 6 gilingan bench inch karo lampu industri lan magnifier mripat tameng

Katrangan singkat:

Model #: TDS-150EBL

CSA disetujoni 2.1A (1/3HP) motor powered 6 inch bench grinder karo lampu industri lan magnifier eye shield


Detail Produk

Tag produk

Video

Fitur

Elinga yen sampeyan ngentekake kabeh dhuwit kanggo ngganti alat sing karat?Saka deburring pinggiran ragged kanggo reresik obyek kanggo ngasah glathi, ALLWIN bench grinder mbantu resuscitate lading lawas, alat, lan bit, ngirit wektu lan dhuwit.Iku becik kanggo reviving alat lawas, piso, bit lan liyane.

Tameng mripat sing kalebu bisa diatur supaya ora ngganggu proyek sampeyan nalika karya sing bisa diatur kanggo ngidini aplikasi grinding angled.Elinga nalika lading sampeyan bisa ngethok barang?Inget ALLWIN.

1. Motor induksi 1/3hp sing kuat
2.3 kaping Magnifier tameng
3. Lampu industri karo E27 Bulb Holder karo ngalih sawijining
4. Dasar baja kaku, bobot stabil lan entheng

Rincian

1. Tameng mripat sing bisa diatur nglindhungi sampeyan saka lebu mabur
2. Alat sing bisa diatur ngluwihi umur gembong mecah
3.Nglengkapi 36 # lan 60 # mecah wheel

150
Model TDS-150EBL
Motor 2.1A(1/3hp) @ 3600RPM
Ukuran roda Ukuran 6*3/4*1/2 in
Griya roda 36# / 60#
Frekuensi 60Hz
kacepetan motor 3580rpm
Bahan dhasar baja
cahya Wadhah lampu industri E27 kanthi saklar independen

Data Logistik

Net / Bobot reged: 7.3 / 8.3kg
Ukuran kemasan: 460 x 240 x 240 mm
20” Beban wadhah: 1485 pcs
40” Beban wadhah: 2889 pcs
40" HQ Wadhah beban: 3320 pcs


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita