CSA disetujoni 2.5A 6 "gilingan bangku karo lampu industri & Coolant Tray

Katrangan singkat:

Model #: TDS-150CL

CSA disetujoni 2.5A 6 "gilingan bangku karo lampu industri & Coolant Tray


Detail Produk

Tag produk

Elinga yen sampeyan ngentekake kabeh dhuwit kanggo ngganti alat sing karat?Saka deburring pinggiran ragged kanggo reresik obyek kanggo ngasah glathi, ing ALLWIN 6-inch bench gilingan mbantu resuscitate lawas lading worn mudhun, alat lan bit, ngirit wektu lan dhuwit. Gilingan mimpin dening kuat2.5Amotor induksi kanggo kabeh operasi grinding.Lampu Industri Kabmesthekake yen wilayah kerja uga padhang ing kabeh wektu.

Amarga iku ALLWIng produk, gilingan sampeyan wis didhukung kanthi garansi setaun lan profesionalsaben dinalayanan online.

Fitur

1.3 kaping Magnifier tameng
2. Lampu industri karo E27 Bulb Holder
3.Opsional release cepet wheel njaga
4.Coolant tray kanggo watek agul-agul sharpening
5.Basis Aluminium cast amba kanggo stabilitas mlaku

Rincian

1.Tameng mripat luwes nglindhungi saka lebu mabur tanpa obstructing sampeyan ndeleng
2. Alat sing bisa diatur ngluwihi umur gembong mecah
3.Nglengkapi 36 # lan 60 # mecah wheel

ttts
Model TDS-150CL
Motor 2.5A
Ukuran roda Ukuran 6*3/4*1/2 in
Griya roda 36#/60#
Frekuensi 60Hz
kacepetan motor 3580rpm
Bahan dhasar Cast aluminium
cahya Lampu industri
SPersetujuan afety CSA

Data Logistik

Net / Bobot reged: 8,0 / 9,3 kg
Ukuran kemasan: 510 x 295 x 255 mm
20” Beban kontainer: 801 pcs
40” Beban wadhah: 1602 pcs
40" HQ Wadah beban: 1830pcs


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita