CE / UKCA disetujoni 500W 200mm bench gilingan karo lampu LED

Katrangan singkat:

Model #: TDS-200EBL2

CE / UKCA disetujoni gilingan bangku 500W 200mm kanthi lampu LED kanggo bengkel


Detail Produk

Tag produk

Elinga yen sampeyan ngentekake kabeh dhuwit kanggo ngganti alat sing karat?Saka deburring pinggiran ragged kanggo reresik obyek kanggo ngasah glathi, ALLWIN 200mm bench grinder mbantu resuscitate lading lawas, alat lan bit, ngirit wektu lan dhuwit.Gilingan didorong dening motor induksi 500W sing kuat kanggo kabeh operasi penggilingan.LED mesthekake yen area kerja tansah dipadhangi kanthi apik.

Amarga iki minangka produk ALLWIN, gilingan sampeyan didhukung garansi setaun lan layanan online saben dina profesional.

Fitur

1.Powerful 500W motor ngirim Gamelan, asil akurat
2. Tameng mripat nglindhungi sampeyan saka lebu mabur tanpa ngalangi tampilan
3. Inbuilt lampu karya LED liwat gembong supaya karya Piece madhangi
4.Cast-AL basa karo bolongan wis dibor kanggo cepet lan gampang soyo tambah kanggo benchtop a
5. Alat luwes ngluwihi umur gembong mecah
6.Karet kaki kanggo nambah stabilitas

Rincian

1. 3 Bohlam lampu LED karo ngalih sawijining
2. Istirahat kerja sing stabil, ora bisa diatur kanthi alat
3. Tray coolant
4. Base aluminium cast amba kaku kanggo stabilitas mlaku.

200ebv
Model TDS-200EBL2
Motor S2: 10 min.500W.(S1: 250W)
Ukuran roda 200*20*15.88mm
Griya roda 36#/60#
Frekuensi 50Hz
kacepetan motor 2980rpm
Bahan dhasar Cast aluminium / basis wesi cast opsional
cahya lampu LED
SPersetujuan afety CE/UKCA

Data Logistik

Net / Bobot reged: 11,5 / 13 kg
Ukuran kemasan: 425 x 320 x 310 mm
20” Beban kontainer: 632 pcs
40” Beban wadhah: 1302 pcs
40" HQ Wadah beban: 1450pcs


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita