CE / UKCA disetujoni 400W 150mm bench gilingan karo kawat sikat wheel

Katrangan singkat:

Model #: TDS-150EBL3

CE / UKCA disetujoni 400W 150mm bench gilingan karo kawat sikat wheel kanggo workshop


Detail Produk

Tag produk

Elinga yen sampeyan ngentekake kabeh dhuwit kanggo ngganti alat sing karat?Saka deburring pinggiran ragged kanggo reresik obyek kanggo ngasah glathi, ALLWIN 150mm bench grinder mbantu resuscitate lading lawas, alat lan bit, ngirit wektu lan dhuwit.Gilingan didorong dening motor induksi 400W sing kuat kanggo kabeh operasi penggilingan.LED mesthekake yen area kerja tansah dipadhangi kanthi apik.

Amarga iki minangka produk ALLWIN, gilingan sampeyan didhukung garansi setaun lan layanan online saben dina profesional.

Fitur

1.Motor induksi sing bisa dipercaya lan bisu kanthi bantalan bal
2.Accept loro kabel wheel lan mecah wheel
3. Dilengkapi karo ngaso karya luwes, arrestors spark lan eyeshields safety;
4.Targeted kanggo hobi kanggo semi-profesional
5. Lampu LED kasedhiya

Rincian

1.Lampu LED powered by 3A baterei
Lampu LED sing bisa diatur kanthi sudut madhangi ruang kerja, ningkatake ngasah sing akurat.
2. Eyeshield Proteksi
3. Eyeshield menehi pangayoman penting saka spark lan lebu kanggo operasi aman.
4. Motor kuat nyedhiyakake daya puncak 400W

150m3
Model TDS-150EBL3
Motor S1 250W, S2: 10 min.400W
Ukuran grinding wheel 150*20*12.7mm
Grinding wheel grit 36#
Ukuran roda kawat 150*13.5*12mm
Frekuensi 50Hz
kacepetan motor 2980rpm
Bahan dhasar baja
cahya 3 bohlam lampu LED
SPersetujuan afety CE/UKCA

Data Logistik

Net / Bobot reged: 8,0 / 9,2 kg
Ukuran kemasan: 395 x 255 x 245 mm
20” Beban kontainer: 1224 pcs
40” Beban wadhah: 2403 pcs
40" HQ Wadah beban: 2690pcs


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita