CE Disetujui 200mm bench gilingan karo LED Light lan WA grinding wheel

Katrangan singkat:

Model #: TDS-200EBL3

CE Disetujui 500W motor penggiling bangku 200mm kanthi lampu kerja LED sing dibangun lan roda gerinda WA 40mm lebar kanggo ngasah blade


Detail Produk

Tag produk

Video

Fitur

Elinga yen sampeyan ngentekake kabeh dhuwit kanggo ngganti alat sing karat?Saka deburring pinggiran ragged kanggo reresik obyek kanggo ngasah glathi, ALLWIN bench grinder mbantu resuscitate lading lawas, alat, lan bit, ngirit wektu lan dhuwit.Iku becik kanggo reviving alat lawas, piso, bit lan liyane.

Tameng mripat sing kalebu bisa diatur supaya ora ngganggu proyek sampeyan nalika karya sing bisa diatur kanggo ngidini aplikasi grinding angled.Elinga nalika lading sampeyan bisa ngethok barang?Inget ALLWIN.

1.Powerful 500W motor ngirimaken kathah daya kanggo karya angel.
2. Tameng mripat nglindhungi sampeyan saka lebu mabur tanpa ngalangi tampilan
3.In-built LED lampu karya liwat rodha tetep karya Piece murup
4.Basis aluminium Cast karo bolongan wis dibor kanggo cepet lan gampang soyo tambah kanggo benchtop a
5. Alat luwes ngluwihi umur gembong mecah
6.40mm sudhut mecah wheel kanggo kinerja agul-agul woodworking paling apik

Rincian

1. 3 bolam lampu LED karo ngalih sawijining
2. Istirahat kerja sing stabil, ora bisa diatur kanthi alat
3. 40mm sudhut WA mecah wheel kanggo kurang suhu sharpening
4. wesi cast opsional / cast aluminium basa

200
Model TDS-200EBL3
Motor 500W @ 2850RPM
Ukuran roda 200*20*15.88mm / 200*40*15.88mm
Griya roda 60# / 100#
Frekuensi 50Hz
kacepetan motor 2980rpm
Bahan dhasar Cast aluminium / basis wesi cor opsional
cahya Batereipowered lampu LED

Data Logistik

Net / Bobot reged: 13,5 / 15 kg
Ukuran kemasan: 440 x 320 x 310 mm
20” Beban kontainer: 725 pcs
40” Beban kontainer: 1442 pcs
40" HQ Wadhah beban: 1662 pcs


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita