CE Certified 1.5kW kacepetan variabel vertikal spindle moulder

Katrangan singkat:

Model #: VSM-50

Mbentuk sampeyan kayu kanthi 1.5kW kecepatan variabel vertikal spindle moulder kanthi 2 meja kerja kanggo para pekerja kayu hobi lan tukang.


Detail Produk

Tag produk

Video

Fitur

1. 1500W motor kuat, kontrol kacepetan variabel 11500 kanggo 24000 rpm.

2. Gunakake pemotong router diameteripun shanks 6/8/12mm.

3. Dirancang kanthi struktur sing prasaja, supaya bisa dipakai lan bisa dijaga kanthi gampang.

4. Tabel wesi ngalangi, nduweni setir tangan kanggo gampang lan akurat pangaturan dhuwur kumparan.

5. Wis struktur luwih mantep kanggo nggawe manawa efek panggilingan.

6. Sertifikasi CE

Rincian

1. Luwes spindle dhuwur 0 kanggo 40mm

2. Two ekstensi jembaré meja minangka standar

3. Gunakake prewangan akurasi.Bantalan kualitas dhuwur bisa nggawe kabeh presisi kerja, nggawe mesin awet

4. Gampang operate lan master nalika nggunakake

xq1 (1)
xq1 (2)
xq1 (3)
Ukuran meja 610 * 360 mm
Ekstensi ukuran meja tunggal 210 * 360 mm
Router Cutters Shanks Diameter 6/8/12 mm
Max.Cutter Block diameteripun 50 mm
Sisipan Tabel 32/47/55mm
Meja Kerja Kalih

Data Logistik

Net / Bobot reged: 21 / 23 kg
Ukuran kemasan: 670 x 535 x 390 mm
20" Beban kontainer: 192 pcs
40" Beban kontainer: 408 pcs
40" HQ Wadah beban: 408 pcs


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita