CSA certified 10 inch 5 kacepetan bench bor penet karo salib laser

Katrangan singkat:

Model #: DP25013

CSA certified 10 inch 5 kacepetan bench drill press karo safety switch & cross laser guide kanggo presisi woodworking.


Detail Produk

Tag produk

Video

Fitur

ALLWIN 10-inch 5-kacepetan pengeboran penet mbantu ngrampungake sawetara saka sudhut aplikasi ngebur, sampeyan bisa daya liwat logam, kayu lan bahan liyane karo ease.Didhukung dening motor induksi tugas abot 550watts kanggo kinerja sing tahan suwe, pers pengeboran iki muter 360 derajat lan nampa lampiran mortising kanggo fleksibilitas tambahan.Mesin pengeboran nduweni sistem penyelarasan laser garis sing tepat sing menehi presisi sing apik.Kompartemen panyimpenan kanthi gampang nyekel tombol chuck supaya gampang diakses.

ALLWIN kanthi bangga ngasilake alat bertenaga inovatif sing fokus ing nilai sing menehi fitur sing migunani sing bakal mbantu sampeyan ngrampungake lan seneng karya kaya proyek kasebut.Elinga yen sampeyan bisa ngebor bolongan kanthi presisi laser, elinga ALLWIN.

1.10-inch 5-kacepetan pengeboran penet kanggo pengeboran liwat logam, kayu, plastik lan liyane.Motor induksi 550W sing kuat nduweni bantalan bal kanggo umur sing luwih dawa, kabeh digabungake kanthi kinerja sing lancar lan imbang ing kacepetan apa wae.
2. Nampa chuck 13mm kanggo nyukupi kabutuhan macem-macem proyek.
3. Spindle lelungan nganti 60mm kanthi gampang diwaca.
4. Konstruksi pigura kaku saka wesi tuang nyedhiyakake kaku lan linuwih.
5. Work table bevels 45-degree kiwa lan tengen kanggo sing operasi angel kanggo ngarepke tengen sampurna terus-terusan.

Rincian

1.Safety ngalih karo tombol
Copot tombol kanggo mungkasi ora sah nggunakake.
2. 5-Speed ​​kanggo aplikasi beda
Setel kacepetan ing ngendi wae saka 310 RPM nganti 2850 RPM
3. Ngangkat rak
Rak & pinion kanggo pangaturan dhuwur meja sing akurat
4. Panyimpenan tombol onboard
Selehake tombol chuck ing panyimpenan tombol sing dipasang kanggo mesthekake yen sampeyan butuh.

dhisik
kalih

Motor

550 watt

Kapasitas chuck

13

lelungan Spindle

60 mm

Taper

JT33/B16

kacepetan motor

1490rpm

Swing

250 mm

Ukuran meja

190 * 190 mm

Judhul tabel

-45-0-45 derajat

Diameter kolom

59,5 mm

Ukuran dhasar

341*208 mm

Dhuwur mesin

870 mm

 

 

Data Logistik

Net / Bobot reged: 27 / 29 kg
Packing ukuran: 710*480*280 mm
20” Beban kontainer: 296 pcs
40” Beban kontainer: 584 pcs
40" HQ Wadhah beban: 657 pcs


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita