CE Disetujui 180W 250mm ngasah blade universal kanthi 2 arah ngasah

Katrangan singkat:

Model #: SCM8101

CE Disetujui 180W 250mm banyu kecepatan rendah ngasah pisau universal kanthi 2 arah ngasah kanggo panggunaan omah lan tukang kayu


Detail Produk

Tag produk

Gawe pinggiran sing paling cetha kanthi sistem ngasah udan lan garing sing adhem banyu ALLWIN 180W 250mm rong arah.Nampilake watu asah wet 220 grit 250 x 50mm lan roda stropping kulit 200 x 30mm, sampeyan bakal duwe kabeh sing dibutuhake kanggo nguripake piranti sing kusam.

Amarga produk ALLWIN, sistem ngasah udan lan garing 250mm sampeyan didhukung garansi setaun lan layanan online 24 jam profesional.

Fitur

1. Fine Machined Aluminium casted tengah karya ndhuwur mesthekake kamungkinan kanggo nganggo paling saka merek amba jigs tepat.
2. 180W Induksi Motor karo transmisi Gear sumber torsi liyane sharpening.
3. Luwih saka 10 set sharpening jig kasedhiya kalebu Knife, Axe, Chisel, Scissor, Planer Knife, etc.;
4. 220 grit grinding wheel nggarap reservoir banyu;
5. Kulit stropping wheel
6. 2 Arah Ngasah;
7. CE disetujoni.

Rincian

1. Motor induksi 180W sing kuat nyopir roda kanggo kinerja sing luwih apik
2. Universal sharpening jig support bisa digunakake karo macem-macem jinis jig
3. Grinding wheel bisa ing 95RPM karo banyu, ora bakal ngobong agul-agul lan tetep akurasi dhuwur
4. Baja digawe basa ngawula wektu kerja liyane

SCM8101 Scroll Saw (7)

Sakabèhé Dimensi

dawa

390 mm

Jembar

375 mm

dhuwur

355 mm

Bahan Dasar

baja

NW/GW

15.3kg / 16.5kg

Ngemot Load

20GP / 576 40HP / 1428

Aksesoris

Angle gauge, semir logam

Motor

Daya kuda

180W

Tegangan

220 – 240 V

Frekuensi

50Hz

Kacepetan

95rpm

Roda Asah Basah

Dhiameter

250 mm

Jembar

50 mm

Arbor

12 mm

arah

bisa dibalèkaké

Grit

220

Kulit Stropping Wheel

Dhiameter

200 mm

Jembar

30 mm

Arbor

12 mm

arah

bisa dibalèkaké

Universalnyambut gaweNyokong

Arah Pemasangan

Horisontal utawa vertikal

Jig opsional

Jig pinggir persegi, jig kapak, jig pisau panjang, jig gouge, jig gunting, jig pisau pendek

SCM8101 Scroll Saw (8)

Data Logistik

Net / Bobot reged: 15.3 / 16.5kg
Ukuran kemasan: 390 x 375 x 355 mm
20” Beban wadhah: 576 pcs
40" HQ Wadhah beban: 1428 pcs


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita