CSA Certified 1/2HP WA wheel 8″ low speed woodworker grinder

Katrangan singkat:

Model #: TDS-200C4

CSA Disetujui 8″ penggiling bangku kecepatan rendah kanthi roda WA & saklar pengaman kanggo ngasah tukang kayu


Detail Produk

Tag produk

Video

Fitur

1. 1/2HP Kuat lan bisu motor kacepetan kurang ngirim Gamelan, asil akurat

2. kualitas dhuwur WA grinding wheel @ 60 # & 120 # grit kanggo kurang suhu sharpening

3. Cast basa wesi karo kaki karet ngalangi mesin mlaku lan wobbling sak karya

4. Tameng mripat sing bisa diatur lan deflektor spark nglindhungi sampeyan saka lebu mabur tanpa ngalangi tampilan

5. Sertifikasi CSA

Rincian

1. kualitas dhuwur WA grinding wheel
KEEP IT COOL - Cocog kanggo operasi ngasah piso tukang kayu amarga nyuda panas

2. 3 kaping magnifier mripat tameng
Perisai mata sing bisa diatur posisi lan sudut kanthi pembesar kaping 3 kanggo penggilingan sing fleksibel lan presisi

3. Cast aluminium amba luwes karya liyane
Alat luwes sudut ngaso ngluwihi umur gembong mecah lan meets kabutuhan mecah bevel

4. Tameng mripat sing bisa diatur lan deflektor spark
Nglindhungi sampeyan saka lebu mabur tanpa ngalangi sampeyan ndeleng

5. Ngalih karo tombol safety
Mesin ora ana listrik nalika copot tombol safety switch, nyegah non-Operator cilaka.

6. Cast wesi Base karo kaki karet
Nyegah mesin mlaku lan wobbling nalika digunakake

xq1 (1)
XQ2
xq1 (3)
daya 1/2 HP
Ukuran Roda 8*1*5/8 inch
Roda Grit 60# & 120#
Ukuran arbor 5/8 inchi
Ketebalan Roda 1 inchi
Frekuensi 50Hz / 60Hz
Kacepetan 1490rpm / 1790rpm
NW/GW 15,5 / 17 kg
saiki 1/2HP (3.0A)
Bahan Dasar wesi tuang
Sertifikasi CSA

Data Logistik

Net / Bobot reged: 15,5 / 17 kg
Ukuran kemasan: 480 x 375 x 285 mm
20" Beban kontainer: 592 pcs
40" Beban kontainer: 1192 pcs
40" HQ Wadah beban: 1341 pcs


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita