CE Disetujui penggiling bangku 200mm kanthi lampu kerja fleksibel, alat ganti roda lan baki pendingin

Katrangan singkat:

Model #: HBG825L

CE Approved 200mm bench grinder karo wheel dressing tool, lampu kerja fleksibel, 3 Times Magnifier lan tray coolant.


Detail Produk

Tag produk

Video

Fitur

1. Piranti Klamben Wheel unik.

2. Cast aluminium omah.

3. Lampu kerja fleksibel.

4. 3 kaping Magnifier Shield.

5. Kalebu cooling tray / kothak panyimpenan alat.

6. CE disetujoni

Rincian

1. Tameng mripat sing bisa diatur lan deflektor narik nglindhungi sampeyan saka lebu mabur tanpa ngalangi tampilan.

2. Basis wesi sing stabil.

3. Alat luwes ngluwihi umur gembong mecah.

xq01
Model: HBG825L
Ukuran Wheel: 200*25*15.88mm
Grit Roda: 36# / 60#
Kacepetan motor: 2980rpm
Daya: (S1)370W (S2 30min) 550W

Data Logistik

Net / Bobot reged: 15 / 16,5 kg
Ukuran kemasan: 480 x 345 x 325 mm
20" Beban kontainer: 560 pcs
40" Beban kontainer: 1120 pcs
40" HQ Wadah beban: 1200 pcs


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita